Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem...

SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?

Figyelt kérdés

Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!

Mit fognak csinálni?

Szellemek igaz?

De mit akarnak tőlünk?

Jók vagy rosszak?

Mit csináljak hogy ne féljek?

Bántani fognak?

Mit tehetnék vele/velük?

AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!

2010. júl. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Tegnap megint féltem nem nagyon,de féltem....

Oké megpróbálom elfelejteni az ilyen dolgokat, remélem a barátnőmet is békén fogják hagyni,mert azt viszont NEM BÍRNÁM hogy haggyam a témát miközben őt meg ugyanúgy zaklatják!És általában ha őt piszkállják akkor engem is!=/

2010. júl. 24. 14:02
 52/56 anonim ***** válasza:
szólj neki, hogy ő is hallgassa, és hallgattassa!
2010. júl. 25. 23:10
 53/56 anonim válasza:

Hívjad Zohant vagy Chuck Norrist xD

Nah bocsi a viccet félretéve én megértelek és ez(ek) szellem(ek)

Én fosok a szellemektől de ha gondolod én este sokáig fenn vok vegyél fel msn-re dumcsizunk ;)

2010. júl. 30. 23:52
 54/56 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet hogy túl fáradt voltál/voltatok és ha ezen kattog az agyad olyankor, akkor az agyad csinál egyet tegyük fel pl hogy azon jár az eszed h van-e szellem a lakásban. Kb 23:30 van és most mennél aludni, és a konyhából jössz, amikor meglátsz egy alakot, vagy meghallassz egy hangot. Na, ezt az agyad csinálta mert azon pörög az agyad, hogy van-e szellem a házban.

Bocs h hosszú lett.

2010. aug. 5. 11:48
 55/56 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat utsó igen ez tény h van ilyen de akkor eszembe sem jutott semmi szellem!már akkor egy jóideje nem gondoltam szellemekre mikor ez hirtelen megtörtént!!
2010. aug. 5. 12:21
 56/56 anonim ***** válasza:
10éve... születésem óta szellemekkel lakom... nem bántanak... nem hallom őket csak érzem a jelenlétüket... most is itt ül mögöttem.. nyugi :);)
2011. márc. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!