SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?
Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!
Mit fognak csinálni?
Szellemek igaz?
De mit akarnak tőlünk?
Jók vagy rosszak?
Mit csináljak hogy ne féljek?
Bántani fognak?
Mit tehetnék vele/velük?
AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!
Szerintem is szellem(ek), nem vagy hülye, és nem képzelődtél!
És nem kell félni! :) A szellemek nem olyanok, mint a filmekben/sorozatokban, nem fognak rádtámadni vagy ilyesmi. Ezt nem ők teszik, hanem a démonok/lidércek vagy minek hívjam őket. A szellemek azért vannak itt, mert befejezetlen ügyük van, ami ide köti őket és ezért nem tudnak továbbmenni.
Egyébként is, ha gonosz lenne, már csinált volna... ööö... most olyan hülyén veszi ki magát az, hogy "gonoszságot", de végülis ez rá a megfelelő szó.
Szerintem, ha visszajön, kérdezd meg tőle, mit szeretne. Ha nem akarod, hogy még véletlenül is meglásd, akkor csukd be a szemedet, és úgy kérdezz! Ez NEM hülyeség!!! Ha beszél hozzád és Te hallod, akkor vagy elmondja, vagy csak üzenni fog valahogy! Nyugi, nem lesz bajod, ne félj!
Én évek óta szellemmel/szellemekkel lakom, nincs velük gond... De én nem hallom őket, csak érzem és időnként látom. Ezért is szeretnék beszerezni egy OUIJA táblát (szellemtáblát), hátha működik a dolog :)
Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
20/L
Ezzel inkább egy pszichológushoz menj el. Nem kinevetlek, és nem állítom, hogy hazudnál, de az ilyen esetekben sokszor kiderül, hogy inkább lelki problémák állnak a dolog mögött.
Ezért hallasz hangokat, na meg talán a mindent összelátsz, azt is, ami nincs... ma már egyáltalán nem szégyen pszichológushoz menni, és a körzeti ingyen van. Nem kell róla tudnia senkinek, csak a szüleidnek, ők meg fogják érteni. Még nekik sem kell mondani, hogy mit vélsz látni, csak azt, hogy úgy érzed, néhány dolgot fel kell dolgoznod,amihez segítség kell.
Egyébként szerintem ebben nem volt semmi földöntúli, csak valaki szórakozott veled, véletlenek és ilyesmik. A legfontosabb, hogy ne erőltesd magadra azt az elképzelést, hogy ezek gonosz szellemek, akik akarnak tőled valamit. Azok nem fognak leszólogatni az utcán... na meg kaparászást mindenki hall időnként:)
lehet, hogy vannak szellemek, de ha akarnának tőled valamit, akkor nem köszöntgetnének...
Pár nap, és kiderül, hogy semmi nem volt. Jó, tudom, hogy ezt most úgysem fogod nekem elhinni, mert igazán hiszed, hogy történt valami, de azért csak próbálkozz reálisan is belegondolni ebbe az egészbe.
Azt hiszem- és ne bántásnak vedd- ,hogy te inkább egy tipikus kiskamasz vagy,aki szeretné, ha érdekes dolgok történnének körülötte. Igen, ezt is tagadhatod, még magad előtt is, de a 14-15 évesek közül minden harmadik szellemet lát állítólag - de később elismerik, hogy csak AKARTÁK látni...
Várj egy kicsit, és tényleg ne akard mindenáron azt bizonyítani,hogy szellemek voltak, mert ebben senki nem fog téged megerősíteni, főleg nem ezen az oldalon.
1. válaszoló hát arra várhatnak:P
2.Köszi hogy hiszel nekem..Én tudom hogy nem hülyeség mert én is láttam már,nagyon megijedtem...Csak sokan az ilyeneket hülyének nézik,pedig nem vagyok bolond!
De hogy beszéljek vele?FÉLEK!Ha hátranéztem nem történt semmi, nem volt ott semmi, csak ahogy visszanéztem ide a gép elé akkor szólt...Mit mondjak neki?Akkor ne nézzek hátra?Mert ahogy hátranézek nem történik semmi,csak van egy olyan érzésem hogy itt van valahol.Honnan tudom hogy mikor jön vissza?Nem tudom akarom-e látni már attól megijedtem hogy hallottam...Nem akarom idehívni,de mikor fog visszajönni?Hogy segítsek neki?jah egyébként most eszembe jutott hogy egy olyan 2-3 éve volt olyan is, (ahol a szobám van egy mosókonyha volt)ide mindig féltem bejönni,mert furcsa érzésem volt aztán megcsinálták ide a szobámat és rá 1-2 hétre a telefonomba volt egy hangfelvétel amit akárki meghallgatott azt mondta nem ért semmit ebből de én akárhányszor meghallgattam mindig hallottam hogy azt mondja: "Menj ki innen!" ....ennek lehet köze a mostanihoz?a hang teljesen más volt...és ő mit akar?hogy vegyem fel vele a kapcsolatot?honnan fogom tudni hogy mit akar?
12:04
NEEEEM!NEM VAGYOK BOLOND!És épp ezaz hogy nekem NEM KELL hogy lássam őket!ÉRTED?FEL TUDOD EZT FOGNI?ÉN NEM AKAROM!És nem vagyok hülye!!!!!!!!!!!Nem kell nekem pszihológus amit azt se tudom hogy jól írtam-e le!!!Nem vagyok az a tipikus mindenben szellemet látok vodoozok hülyegyerek!ÉRTED?
Tudom hogy vannak és ha annyira hülye lennék hogy teszem fel beképzelném,akkor mért van az hogy nem beszéltem a barátnőmmel semmi ilyenről MÉG CSAK NEM IS GONDOLTAM RÁ (a szellemekre)és egyszerre láttunk meg valamit egyből egymásra néztünk és mondtuk hogy te is láttad?
NEEM VAGYOK BOLOND!betűzzem?
N-E-M V-A-G-Y-O-K B-O-L-O-N-D!!!!!
A második válaszoló vagyok...
Nem fogod tudni, mikor jön vissza... Jön, amikor jön... És szerintem, ha a gépnél ülsz, és akkor beszél, akkor ne nézz hátra! Álld meg a reflexből megfordulást, akkor csukd be a szemed, és akkor kérdezd meg tőle mit akar! Nem biztos, hogy egyből elmondja/megmutatja...
Ja, és szerintem nézz utána a házatok történelmének! Ezt már a hangfelvételre értem... Lehet, hogy valaki meghalt a házatokban, és az akar valamit. Sok ilyenről olvastam/hallottam már...
Az is lehet, hogy amikor megfordulsz, azért nem látod, mert ő azt akarja, hogy ne lásd... Ha akar, megmutatkozik, hidd el!
12:20
Egy szóval sem mondtam, hogy bolond vagy. Én viszont írtam neked egy teljesen világos, nem lenéző, nem hitetlenkedő, értelmes választ, mire te hisztizni kezdtél.
Ez már elég ahhoz, hogy az ember rájöjjön, igenis egy olyan 14 éves lány vagy, aki látni akar dolgokat. Aki nem akarja, az belekapaszkodik minden szalmaszálba, és elfogadná a véleményem, sőt még meg is nyugodna, hogy hátha van egy magyarázat.
De süt rólad, hogy te azt akarod hallani valakitől, hogy igenis szellemet láttál. Később szánakozva fogsz magadra visszagondolni.
kedves kérdező!
nincs is szó arról, hogy bolond lennél, félre ne értsd az utolsó válaszolót és engem sem. Csupán arról, hogy egy pszichológus lehet, hogy több mindent megértene ebből, mint azt te most gondolod és talán abban is tudna segíteni, hogy ne vegyenek körül a szellemek. Meg tudja erősíteni az énedet, magabiztosabbá tud tenni. Egyébként ketten a barátnőddel is mehettek.
miért vagytok eltiltva egymástól egyébként?
nem lehet, hogy valaki fiú osztálytársatok vagy valaki szórakozik veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!