Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem...

SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?

Figyelt kérdés

Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!

Mit fognak csinálni?

Szellemek igaz?

De mit akarnak tőlünk?

Jók vagy rosszak?

Mit csináljak hogy ne féljek?

Bántani fognak?

Mit tehetnék vele/velük?

AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!

2010. júl. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
hát erre a hangra tok egy dolgot mondaniokés tudom nem vagy bolond.de nekem is szokott olyan lenni h. hallom vkinek a hangját a nagyon ngaon élethűen.meghogy ordibál velem egy hang(1-1 szo)általában a nevemet mondja de szentem ez csak fantzáia.és amugy sok sikert a "titok" megfejtéséhez:P
2010. júl. 21. 19:03
 32/56 A kérdező kommentje:

Nem vagyok hisztis, nincsenek hisztirohamaim se kedves anyuka, csak idegesít ha valaki nem tudja elfogadni hogy nem pszichológusra szoruló gyerek vagyok, hanem egy átlagos lány aki látott és halott egy pár dolgot!És külön kértem hogy aki nem hisz bennük ne írjon!Látod?:"AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!"

Ahhoz meg hogy mért vagyunk eltiltva a barátnőmtől nincs semmi közötök!Inkább a kérdésre kéne válaszolni!

Aztán az időpontot nem figyeltem asszem a válaszoló 65%-os volt és külön kihagyott részeket annak üzenem: Köszönöm!:)

2010. júl. 21. 20:25
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hiszek neked. Azt ajánlom, hogy ezt hallgasd folyamatosan amikor a gép előtt ülsz!

http://www.youtube.com/watch?v=9ovyUPC0NNY&feature=PlayList&..

Nem kell hangosan, csak kellemesen, hogy ne zavarjon.

Tutira eltűnik egy életre. :)

2010. júl. 21. 21:17
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy egy kamasz azt hiszi, hogy ő a világ közepe, ezt én is tudom, mert van egy 15 éves húgom... De miért nem lehet elhinni, hogy a kiscsaj TÉNYLEG szellemet hall?!

A Szellemekkel suttogóban meg - film ide, film oda - sok az igazság, sajnálom, ha ez valakinek fáj...

Csak meg lett említve... És amikor a sorozat még nem volt sehol, már akkor lehetett szellemekkel kapcsolatosan olyan dolgokat olvasni/hallani, amik később a filmbe is belekerültek...

2010. júl. 22. 08:13
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és a kép, ahogy megígértem :) Nem tom, mi volt tegnap a lejátszóval, de beraktam a CD-t és kiírta, hogy olvasási hiba, vagy mi a tököm... Na, szóval, itt a kép:

[link]

És, NEM volt ott semmi, ami tükröződött volna, még mielőtt valaki azt mondja...

2010. júl. 22. 08:37
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
És nem kell a bárgyú fejemet cikizni a képen, mert hugimmal csak hülyéskedtünk, és próbáltunk minél degeneráltabban kinézni x)
2010. júl. 22. 08:38
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Még valami: A csajszi írta, hogy volt, hogy a barátnőjével egyszerre halloták... Nem kell neki agyturkász! Igen kicsi rá az esély, hogy a barátnőjével ugyanabban a pilanatban, ugyanazt haluzzák! :)
2010. júl. 22. 08:46
 38/56 A kérdező kommentje:

21:17

Köszi hogy hiszel nekem de ez mi?xD

Ez most komoly? mármint viccnek szántad vagy télleg elmennek tőle?Mit jelent amit énekel?

Na jó egyre jobban idegesít xD ez komoly hogy EGÉSZ NAP ezt hallgassam??

Aztán az utána lévő többi a 66%-os becenevű aki azóta már 76%-os de nekem marad 66 a neve:P

tegnap este is nagyon féltem pedig nem volt semmi...és az jutott eszembe hogy ha most "megszólalna" tuti nem mernék mondani semmit!

Mit csináljak ha majd itt lesz én meg megszólalni se merek?

2010. júl. 22. 11:41
 39/56 A kérdező kommentje:
Jah és köszi a képet megnéztem!:)
2010. júl. 22. 11:43
 40/56 anonim ***** válasza:
64%

Szia!én vagyok az anyuka válaszoló.előre mondtam,hogy se megbántani nem akarlak,se bolondnak nem nézlel,sőt,még a szellemekben is hiszek.

minden jót

2010. júl. 22. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!