Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem...

SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?

Figyelt kérdés

Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!

Mit fognak csinálni?

Szellemek igaz?

De mit akarnak tőlünk?

Jók vagy rosszak?

Mit csináljak hogy ne féljek?

Bántani fognak?

Mit tehetnék vele/velük?

AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!

2010. júl. 21. 11:48
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nem a papokban nem hiszek, hanem a papok "szent" erejében...
2010. júl. 21. 13:31
 22/56 A kérdező kommentje:

Ne aggódj nem vagy egyedül:P

Oké a szellemekben 100%-ig hiszek de ahogy írtad te is hogy a "papok szent erejében" én sem...sem a démonűzőkben,sem azokban akik ilyen pozitív energiát küldenek át meg ilyen zagyvaságok xD

Remélem sikerül felraknod a képet=]

2010. júl. 21. 13:38
 23/56 anonim ***** válasza:

Ha sikerül, akkor belinkelem, igérem! :)

Na, ne haragudj, de most már mennem kell, vár a meló :(

Sok sikert! :)

2010. júl. 21. 13:42
 24/56 A kérdező kommentje:

Nekem inkább olyan tippeket adj amiben te is hiszel, mert úgy látszik hasonló dolgokban hiszünk=D

Szóval szerinted mit csináljak ha nem válaszol?

És a barátnőm mit csináljon a kaparászásokkal és a hangokkal?

Ő is olvassa ezt a kérdést és most írta nekem hogy nemrég az ablaknál halotta mintha a nevét kiabálták volna, de sehol senki!

Mit tegyen ő?

Mit tegyünk?

2010. júl. 21. 13:48
 25/56 A kérdező kommentje:

okés jó munkát:)

remélem vissza jösz még és válaszolsz=D

de persze más is válaszolhat aki hisz a szellemekben:)

2010. júl. 21. 13:50
 26/56 anonim ***** válasza:
Na sikerült feltenni a képet?
2010. júl. 21. 14:30
 27/56 anonim ***** válasza:
25%

Azert, mert azt szajkozod, hogy "nekem akkor sincs szuksegem pszichologusra" meg nem lesz ra kevesbe szukseged. Csak bekepzeled az egeszet, mert azt akarod hinni, hogy Te Kulonleges Vagy es teged megtalaltak a szellemek. Hat marhara nem.

Egyebkent a skizofren se tudja magarol, hogy skizofren. A mentalis betegsegben szenvedoknek altalaban nincs betegsegtudatuk. Ezzel nem azt mondom, hogy te orult vagy, hanem azt, hogy attol, mert neked meggyozodesed, hogy lattad, meg nem biztos, hogy valoban megtortent, es nem az elmed jatszott veled.

Persze azt hiszel, amit akarsz nehany ev mulva ezt jo esetben kinovod.

Egyebkent itt, abbol, amit vegig olvastam nem talaltam semmit, ami nem megmagyarazhato. Ennyit a szellemeitekrol. (A szellemekkel suttogos megnyilvanulason kulon jot rohogtem, koszi. Az csak egy film, nem tudom, feltunt-e. Ennyi erovel a bubajos boszorkak is valodi, nem? :D)

2010. júl. 21. 15:19
 28/56 anonim ***** válasza:
51%

biztos nem sikerült neki,meg nem is fog sikerülni.---bocsi,én is hiszek a szellemekben,meg hiszek nektek is,hogy láttátok,hallottátok őket,de gondoltam,hogy nem fogja feltenni a képet már akkor,mikor olvastam,hogy megkérted rá.mondom,elhiszem,hogy láttátok,hallottátok őket,de szerintem kép nincs.bocsi.de ez a véleményem. :(

ha mégis van pedig én is szívesen megnézném,mert érdekel ez a téma

amugy kedves kérdező,eléggé beletapostál a kamaszkorba véleményem szerint,és ha megfogadod a tanácsom,akkor az ilyen kirohanásokból,meg hisztirohamokból ha kicsit visszavennél,lehet a szüleid is méshogy állnának hozzád,és nem kerülne arra sor,hogy eltiltanak a barátnődtől.mert gondolom itt idegen emberek között,,mikor nem egyezik a véleményük a tieddel igy kikelsz magadból,otthon a családtagokkal milyen lehetsz.ezt szimpla jóindulatból mondom.

Üdv:egy anyuka,aki nagyonis volt kamasz

2010. júl. 21. 15:20
 29/56 anonim ***** válasza:
51%
ismét én.gondolom most a válaszom után én leszek a gonosz,de még abba gondolj bele,mert tudom,hogy minden kamasz azt hiszi,hogy ő a világ közepe,mindent meg tud oldani,a szülei ne szóljanak be a dolgába,stb,stb.képzeld csak el.hogy ha a szüleid azt mondanád,hogy ok,nem szólunk bele,ha nagylány vagy,tartsd el magad,old meg magad az életedet.akkor mihez kezdenél?ott kéne hagyjad a sulit,14 évesen sokminden munkát nem találnál,lakást venni nem tudnál,albérletbe menni nem tudnál,kaját venni nem tudnál,szóval még igencsak gyerek vagy,aki 100%-bam a szülőktől függ.Szóval a stílusodon komolyan csiszolnod kéne.
2010. júl. 21. 15:27
 30/56 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne mutass félelmet.

Ha el akarod felejteni, olyan mintha egy macskát zsákba akarnál nyomni. Az elfelejtődik magától, vagy ha nem múlik el, ne félj, foglalkozz vele, északa próbáld megkérdezni, hogy mit akar, ha félsz ő is fél, ezt nevezik kölcsönhatásnak.

Ez egy nyughatatlan szellem. Biztos azt akarja, hogy segíts rajta. Tudd meg mit akar, és segítsetek rajta a barátnőddel.

A foltos, hogy beszélj hozzá, beszélj vele, nem mindenki képes szellemekkel kapcsolatot teremteni.

Lehet egy rokon...

2010. júl. 21. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!