SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?
Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!
Mit fognak csinálni?
Szellemek igaz?
De mit akarnak tőlünk?
Jók vagy rosszak?
Mit csináljak hogy ne féljek?
Bántani fognak?
Mit tehetnék vele/velük?
AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!
Megint én vagyok... :)
Egy pszichológus szinte semmit nem tud a természetfelettiről, egyetemen szerezte a diplomáját,és hisz, amit lát! Tapasztalatból beszélek! Én is voltam dilidokinál, mert azt hittem tévképzeteim vannak! Úgy nézett rám a nő, mint egy szerencsétlen ex-lipótosra!
Kérdése: "Mitől olyan biztos benne, hogy szellemet látott!"
Én: "Mert ott volt, és pár másodperc után eltűnt... Nem hisz nekem, igaz?"
Mire ő: "Én elhiszem, ha maga elhiszi..."
Ennyit a pszichomókusokról...
Igen, suttogva is meg fogja érteni... Tudom, hogy nem könnyű, még bennem is sokszor megáll az ütő, pedig én évek óta látom/érzem őket.
Kell lennie valaminek a faluról... Olyan nincs, hogy nincs :) Ügyesnek és türelmesnek kell lenni, és biztos találsz valamit!
N.E.M. K.E.L.L. P.SZ.I.H.O.L.Ó.G.U.S!
És ezt utoljára írtam le!
Akinek 66%-os válaszai vannak:
Végre valaki aki megért!A pszihológusok egyáltalán nem értenék meg amit mondok!Abban hisz amit lát SŐT még abban se biztos!!
66%-os(így foglak becézni:P)te neked mien dolgok történtek?Hogyan oldottad meg?Megnyugtatna egy hasonló sztori:)
Volt egy G-portálos oldalam, oda leírogattam ezeket. Mielőtt megszüntettem, mindent elmentettem, ide bemásolom, jó?
"Akárki akármit mond, szellemek vannak. Kész, slussz, passz. Az már más kérdés, hogy az ember elhiszi vagy sem. A legtöbben azt hiszik, a szellemek a temetőkben vannak a legnagyobb számban. Ezt már korábban említettem. Ott is vannak, de nincsenek túl sokan, hiszen az élőkből szerzik az energiájukat. Aki szellemlátó, vagyis olyan szinten, mint Melinda Gordon a Szellemekkel Suttogóban, az nézzen körül egy plázában. Hemzsegnek! Én speciel nem vagyok ilyen szintű szellemlátó. Én csak nagyobb, elmosódott, fénylő foltokat látok, érzékelem, ha szellem van a közelemben, de beszélgetni nem tudok velük. Ezért fogok beszerezni egy szellemtáblát, amit nem idézésre fogom használni, hanem csak meg akarom kérdezni a házi szellemünktől, miért nem kelt még át. Igen, van házi szellemünk, méghozzá milyen aktív!
Ezt úgy kell érteni, hogy úgy köszön, hogy kikapcsolja a tévét. Aztán amikor olyanja van még szórakozik is vele. Többször eljátszotta már, hogy valami izgi film legizgibb jeleneteinél puff, kikapcsolta. Ilyenkor az egész család ugrik a távirányító után… Addig örüljünk, amíg nem az éjszaka kellős közepés jön rá, hogy ő tévét akar nézni.
De több jelet is ad magáról. Időnként feltűnik a szobában nagyjából ugyanazon a helyen egy nagy, fehér, világító folt, majd eltűnik. Először azt hittem, csak képzelődöm… Azóta látta mát anyám is, meg a húgom is. Judit egyszer az arcát is látta, azt mondta, férfi.
Akkor… A számítógép alatti deszka – ami szintén a szobának ezen a felén található – magától vándorol. Csoda, hogy a gép még egyszer sem esett le!
Hűvös fuvallatok, amik akkor is megvannak, amikor minden ajtó és ablak zárva van.
Egyszer már hozzám is ért! Nem volt éppen kellemes… A felkaromat fogta meg, mire olyan érzésem támadt, mintha az egész karom lefagyott volna néhány másodpercre. Egyébként nem gonosz, tehát nem azért volt hideg az érintése. Csak, hát, ugye szellem.
Tovább is van… Egyik éjszaka kellős közepén felébredtem, felültem és arra a helyre néztem, ahol a szellemecskénk fel szokott bukkanni. És mit láttam? Egy homályos emberi alakot, ahogy csak ott áll és nem csinál semmit. Egy csöppet ijesztő volt ez is! Úgy megijedtem, hogy arra sem vettem a fáradtságot, hogy legalább a szemüvegemet felvegyem és jobban megnézzem. Visszafeküdtem, és aludtam tovább.
A nyáron sikerült lefényképeznünk. Judit szórakozott a fényképezőgéppel, én meg pózoltam neki. Az egyik kép készítésekor elterültem a fotelban, és bambán bámultam a gépre. Aztán a vaku villant, és olyan volt, mintha valamiről visszatükröződött volna, pedig nem volt ott semmi fénylő. Na, mindegy, a lényeg, hogy rohadt erős fénye volt. A biztonság kedvéért körbenéztünk, hogy ugyan miről tükröződött vissza ennyire a vaku, de tényleg nem találtunk semmit. Aztán megnéztük a képet... És ott volt!
És a legjobbat még nem is mondtam! Ezek a dolgok mind – mind nagyjából ugyanazon a helyen történnek a szobában. És hogy ez miért érdekes? Azért, mert a padlón, ezen a helyen mozog az egyik mozaikdarab… Na, erre varrjatok gombot!"
Na, ez volt az oldalamon... :)
Ja, nekem sajnos nem sikerült "megoldanom" én hozzászoktam... Nekem is úgy mondták, hogy kérdezzem meg, mit akar, de mivel én nem hallom őket, azt sem hallom, ha válaszol. :( Ouija tábla kell ehhez! Mivel sehol nem kapok ilyet (egy helyet tudok, ahol árulnak, de az ára fényévekre van innen), így beírtam a gugliba, kiadta a képeket, egy jó minőségűt lementettem, azt fogom A/3-asban kinyomtattatni! Lehet, hogy a nyomdában eszelősnek fognak hinni, főleg ha a szokásos felszerelésemben leszek... xD
Párom már nem ilyen türelmes... Hjajjj, ő hirtelen haragú, egy ideig elviselte a szobájában a susogást meg a kaparászást, de utána megtelt a pohár nála. Ő lekapta a kardot a falról és üvöltve közölte a szerencsétlen lélekkel, hogy ha jót akar, takarodjon kifele a szobából. Azóta nem hallja a susogást meg a kaparászást. Mondtam neki, hogy szerintem vérig sértette a lelket, de azt mondta, nem érdekli, legalább csönd van éjszaka xD
Hű érdekes sztorik!:O
Hát igen hihetetlenek,amiket csak azok értenek meg akik hisznek benne!
Megvan még az a kép?Ha igen lécci tedd fel!:)
Nekem sose sikerült lefotóznom,csak egyszer volt hogy késő este szórakoztam a telefonommal bekapcsoltam a fényképzőrészét hogy mennyire látszik ha fényképeznék,mikor elsuhant valami nagyon fényes alak!Még a fotózás gombot sem bírtam megnyomni.....
Háhá:P Ez a kardos jó:P
nekem is volt már hogy annyira elegem lett hogy ordibáltam hogy tűnjenek már el a fenébe!Én ember vagyok élek úgyis én vagyok az erősebb meg ehhez hasonlók:P
Akkor volt az hogy el is tűntek!és most fél vagy 1 év eltelt azóta és most megint ugye hallottam=/
Gyááááá! x( A rohadt számítógép nem olvassa be a rohadt CD-t, amin az a rohadt kép van!!! Csessze meg!
Jaj, bocsika, de ettől most elborult az agyam :(
Ja, és még valami! Ha nem tudsz vele beszélni, mert nem akar válaszolni vagy valami, akkor á-l-l-í-t-ó-l-a-g érdemes papot hívatni a házhoz, hogy megszentelje, vagy mit csináljon vele. Azért így írtam az állítólagot, mert én speciel nem hiszek ebben... Nagyon sokmindenben hiszek, sokmindenről tudom, hogy van, de a papokban sajnálatos módon nem hiszek. Ezt bocsássa meg nekem a világ, de ez van... :(
Állítólag, ha a pap megszenteli a házat, megtisztítja azt a szellemektől. Ha nincs más megoldás, ezt is ki lehet próbálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!