Mi volt ez? Segítség mi VOLT EZ?
Nem kamu amit írok tényleg megtörtént...
MA 8 fele counter strikeoztam és magátol kinyílt a dvd meghajtó... becsuktam majd ujra kinyílt jo hagytam majd magától ki be csukódott, 2 perc mulva abbahagyta . Majd van 1 kutyánk kinti kutya és ugatott meg ugrált rá a az üvegajtóra (lehet hallani ide fentre is ha ugrál) leszaladtam lenn az ebédlőbe égett a villany egyedül vagyok itthon és nem volt felkapcsolva . Ki akartam menni a kutyához de az hátra szaladt a házába . Ekkora mikor indulni akartam fel elment az egész házba az áram de csak ebbe mert az utcán lévő világítás ment meg a szembelévő házba is ment a TV meg a villany is ... Ekkor már paráztam mint az állat meg akartam nézni a villanyórát mikor is odajutottam visszajött az áram , gyorsan felszaladtam a szobámba és itt ülök félek nagyon . Anyumék teloja ki van kapcsolva mit tegyek ? csak hajnalba jonnek haza
SEGÍTSÉG!!!!
Egy szellem igaz én nem hiszek bennük, de szerintem az.
Várd meg anyukádékat. De van valami ismerős akit fel tudnál hívni, vagy pedig aki közelben lakik?
Barátnőmmel is ez volt, összevissza ment az áram, nála még az ajtó is csapódott. Egy hétre rá "öngyilkos" lett (megszállta a szellem és megölte a lányt).
Menekülj szerintem.
Akkor most kövesd, amit leírok:
1. Húnyd le a két szemed.
2. Koncentrálj erősen,
3. Nyisd ki lassan a szemeidet,
4. Halld, amit mondok: "ÉN IS FÉLTEM, AMÍG ÉLTEM."
Elég furcsa ez. Én nem hiszek a szellemekben, de ez tényleg lehet h az volt.
Ha nem tudsz senkihez átmenni, akkor próbáld meg azt h hangosan hallgatsz vmi zenét amit szeretsz v ilyesmi. Vagy addig msn-ezz, meg ilyesmi amíg anyudék nem jönnek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!