Mi volt ez? Segítség mi VOLT EZ?
Nem kamu amit írok tényleg megtörtént...
MA 8 fele counter strikeoztam és magátol kinyílt a dvd meghajtó... becsuktam majd ujra kinyílt jo hagytam majd magától ki be csukódott, 2 perc mulva abbahagyta . Majd van 1 kutyánk kinti kutya és ugatott meg ugrált rá a az üvegajtóra (lehet hallani ide fentre is ha ugrál) leszaladtam lenn az ebédlőbe égett a villany egyedül vagyok itthon és nem volt felkapcsolva . Ki akartam menni a kutyához de az hátra szaladt a házába . Ekkora mikor indulni akartam fel elment az egész házba az áram de csak ebbe mert az utcán lévő világítás ment meg a szembelévő házba is ment a TV meg a villany is ... Ekkor már paráztam mint az állat meg akartam nézni a villanyórát mikor is odajutottam visszajött az áram , gyorsan felszaladtam a szobámba és itt ülök félek nagyon . Anyumék teloja ki van kapcsolva mit tegyek ? csak hajnalba jonnek haza
SEGÍTSÉG!!!!
micsoda vicces fiúk ezek CS-osok :-D
Én egyzser össze kötöttem valakinke a a két cipőfűzüjét aztán olyna vicces volt amikor elesett... még két foga is kitörött :-D
Jól van gyerekek ....
1.
Mondta valaki hogy
"Én nem hiszek a szellemekben de szerintem az"
Ez hogy jön össze neked most komolyan?
Ez olyan mintha azt mondanám neked hogy ehetsz mindent kivéve azt ammiben liszt van
2 Neked kedves kérdező ...
Szerintem ne félj lehet hogy valami szerencsétlen véletlen sorozat
ÉN TUDOK RÁ EGY MEGOLDÁST! le is írom:
1. keress 1 nagyon puha helyet
2. gugolj le fél percig csukott szemmel
3. nyisd ki az 1ik szemedet(mind1 melyiket)
4. mond azt h "távozz innen sátán"
5. kapcsold le a villanyokat
6. kapcsold vissza a villanyokat
7. és mire ezt végigcsinálod reggel lesz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!