Mi volt ez? Segítség mi VOLT EZ?
Nem kamu amit írok tényleg megtörtént...
MA 8 fele counter strikeoztam és magátol kinyílt a dvd meghajtó... becsuktam majd ujra kinyílt jo hagytam majd magától ki be csukódott, 2 perc mulva abbahagyta . Majd van 1 kutyánk kinti kutya és ugatott meg ugrált rá a az üvegajtóra (lehet hallani ide fentre is ha ugrál) leszaladtam lenn az ebédlőbe égett a villany egyedül vagyok itthon és nem volt felkapcsolva . Ki akartam menni a kutyához de az hátra szaladt a házába . Ekkora mikor indulni akartam fel elment az egész házba az áram de csak ebbe mert az utcán lévő világítás ment meg a szembelévő házba is ment a TV meg a villany is ... Ekkor már paráztam mint az állat meg akartam nézni a villanyórát mikor is odajutottam visszajött az áram , gyorsan felszaladtam a szobámba és itt ülök félek nagyon . Anyumék teloja ki van kapcsolva mit tegyek ? csak hajnalba jonnek haza
SEGÍTSÉG!!!!
Hát oké én os erre gyanakodtam azért nem is érdekelt voltak már hasonló dolog így a gépen .... de ami utána történt...
egyébként a kutya 1 vizsla ugye ami elég szeleburdi de ilyet nem csinált még...
Először is. Elhiszem elég félelmetes lehetett, de nagyon fontos, hogy ilyenkor maradjunk a körülményekhez mérten a legnyugodtabbak. A szellemeket el lehet küldeni. Megszállni pedig csak akkor tudnak, ha nagyon nyitott vagy (pl meditálsz) vagy ha nagyon félsz tőlük. Nem kell izgulni, ha legközelebb ilyent tapasztalsz, beszélj hangosan, küld el. Mondj olyanokat pl h: Nem vagyok készen arra hogy kapcsolatot teremtsek veled, menj el.... NEm akarom, hogy itt maradj.
Meg hasonlóakat.
... Látom nem értesz a villamossághoz.
Szerintem a biztosíték rosszalkodott vagy valamelyik fővezeték...
Túl sokat CS-ezel. Inkább barkácsolj, sportolj, túrázz!!
Elég nyegle lehetsz ha ettől megijedsz. A kutya meg lehet látott valami mókust aki meghúzta a bajuszát. Vérig sértette ez pedig korábban még nem fordult elő.
1 Az adminok kitudják nyitogatni a cd tokodat!
2 Valami patkány szerű elrágta a drótot amitől elment az áram(chupacabra)
3 A kutyának meg szorulása volt és az üveg ajtóhoz baszta a testét!
by: kismajom!
Nem vágod hogy meg fogsz halni? az ilyen szellemek mindig megölnik az embert.
menekülj már te gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!