SEGÍTSÉG! Hogyan felejtsem el? Mit akar?
Régebben (kb fél éve) a barátnőmmel nagyon furcsa dolgokat láttunk/hallottunk...Láttam már olyat is hogy valaki ült egy kocsiban és nagyon bámult aztán eltűnt....Azóta egy jó ideje nem történt velünk semmi már szinte el is felejtettük az egészet...Nagyon összetartó barátnők vagyunk abban az időszakban mi voltunk a támasz egymásnak, úgymond vigyáztunk egymásra...De most újra elkezdődtek a dolgok!Most nyári szünet van, külön vagyunk,sőt elvagyunk tiltva egymástól...És kb ugyanabban az időben pár napja mind2-nket megint "megtaláltak" vagy nem tudom='( Ő kaparászást hall hangokat stb....Én pedig egyik este(már mindenki aludt) hallottam hogy valaki (egy női de inkább fiatal hang) azt mondta "Szia!" hátranéztem de sehol senki és nagy sötétség volt....ráfogtam hogy képzelődtem..majd mikor visszafordultam a nevemet mondta!:|....Olyan hangon mintha azt akarná mondani: "Héj nézd csak itt vagyok!" nagyon megijedtem!Ezt már tisztán értettem!megint sehol senki..kis idő elteltével kicsit kezdtem lenyugodni mikor hallottam mintha valaki nagyon gyorsan jönne felém (kő van lerakva és mintha szaladna)hirtelen ijedten hátranéztem és csend lett....utána már semmi... ez 2-3 napja este történt, azóta nagyon félek este hogy megint "visszajön"..Most nem vagyunk itt egymásnak a barátnőmmel,"gyengébbek" vagyunk így és félénkebbek!
Mit fognak csinálni?
Szellemek igaz?
De mit akarnak tőlünk?
Jók vagy rosszak?
Mit csináljak hogy ne féljek?
Bántani fognak?
Mit tehetnék vele/velük?
AKI NEM HISZ BENNÜK VAGY HÜLYESÉGET ÍRNA LÉCCI NE ÍRJON!A KÉRDÉS NEM KAMU ÉS KOMOLYAN ÍRTAM!SEGÍTSÉGET VÁROK,NEM AZT H "SZELLEMEK NINCSENEK FELEJTSD EL"...MERT VANNAK!!
Ha nem akart megbántani és hisz a szellemekben akkor mért nem a kérdésemre válaszolt?
Na mind1 köszönöm a bíztatást, és amint látja FELTETTE A KÉPET!
Oké értem...
Most írta a barátnőm hogy kiment a cicáihoz mikor az ajtajában egy alakot látott....Nagyon megijedt és beszaladt elmondta hogy milyen volt és még képet is mutatott hogy ahhoz hasonló.....
És pont abban a korban van a képen lévő(és akit ő látott)LÁNY mint aki "szólt" hozzám!!
Lehet hogy ugyan az a szellem akar tőlünk valamit?
De mit akar hogy 2-nket talált meg?
Mit csináljunk vele?Ahhoz asszem nem vagyunk elég bátrak hogy beszélgessünk vele!
A kérdező kommentje:
21:17
Köszi hogy hiszel nekem de ez mi?xD
Ez most komoly? mármint viccnek szántad vagy télleg elmennek tőle?Mit jelent amit énekel?
Na jó egyre jobban idegesít xD ez komoly hogy EGÉSZ NAP ezt hallgassam??
Szia!
Nem viccelek, és nem hazudok. Rád bízom a döntést. Ha komolyan írtad, amit írtál, akkor ha meg szeretnéd oldani a problémád hallgasd!
Lehet te nem érted, de azok értik, és ha rosszak akkor elmennek, ha jók, akkor elmennek oda ahol élőben lehet hallgatni. Vagyis mindenképp elmennek.
Ne hallgasd egész nap, csak 10 percet, meg mikor este gépezel egy kicsit, és meg lefekvés előtt egy picit. De ha érzed, hogy ott van nálad, és zavar, akkor azonnal indítsd el(nem kell hangosan), és kérd az Istennél menedéket!
Nem kell hangosan, és akkor is hagyhatod, ha nincs senki otthon! Ezen kívül választhatsz más "éneklőt is". Akinek szimpatikusabb a hangja! Ott lehet válogatni!
Ez a Korán! Az Isten hamisítatlan szava. A gonosz "szellemek" nem bírják. azt az otthont amit a Korán olvasása tölt be, nem közelítik meg a szellemek. Ez egy bevált módszer. Eddig mindenkinek segített. A tartalmát olvasgathatod itt:
Én a második Szúrát 2 Al-Bakara kerestem ki neked, mert tudom, hogy azt nem bírják!
És itt is hallgathatsz, egyszer egyszer, ha van kedved.
Ők nagyon szépen olvasnak!
És ne feledd! Inkább egyszer egyszer 10 perc, mint egyszer sokáig, aztán soha! És soha ne hallgasd ha már fáraszt.
Tégy belátásod szerint!
Majd jelezz! Szia!
Értem...
Akkor nagyon köszönöm!:)
Írtad hogy csak addig hallgassam amíg nem idegesít vagy valami ilyesmit...fél óra után már úgy hozzá szokott a fülem hogy egy óráig hallgattam=D
De nem értem, mért nem szeretik ezt?
Félnek tőle??
Vagy mért távoznak?
nem tudom hogy léteznek e e szellmek eszemmel azt mondanám hogy nem de sajnos félek én is sokszor félek oktalanul mert ugyan nem látok hallok semmit de félek.. az az egy tuti hogy ha imátkozol akor nem bánthat senki és semmi
kérd a jo istent hogy segitsen legyözni teljes szivedböl.. hidd el ekkor sikerül ..ja és 1 kérdéds nem foglalkoztatoka abarátnöddel véletlenül valamikor szellem idézéssel ijesmivel??
Okés értem köszönöm hogy írtál, de én egyszerűen nem tudnék imádkozni, és nem is szeretnék.....Amúgy nem nem idéztünk szellemet....egyszer volt hogy akartunk de még a cuccokat sem "csináltuk" meg már akkor megijedtünk...szóval bele SE kezdtünk.....Ez az egész 1 éve azzal kezdődött hogy egy iskolai versenyre mentünk el, amire valójában nem is akartunk,csak egy barátnőnk "nevezett be" minket...akkor a verseny után mi még ott maradtunk a suliba 2-en hülyéskedtünk és elmentünk a mosdóba ahol hirtelen valami sötét árnyat láttam a barátnőm mögött majd az ajtó becsapódott!!Szóval az első szellemes "élményünk" is közös volt és onnantól kezdődött MINDEN!
Előtte semmi nem volt!
Amúgy tegnap hallgattam még 10-20percet délután a Koránt vagy mit és este nem féltem:) nem volt olyan furcsa érzésem mint szokott=]
Nah jó azért éjfélkor még mindig meg vagyok ijedve kicsit de amúgy nem...szóval köszönöm:)
"De nem értem, mért nem szeretik ezt?
Félnek tőle??
Vagy mért távoznak?"
Nem tudom mit éreznek, de szerintem megrémíti őket az igazság amit tartalmaz. Gyűlölik, mert szembesülnek a gonosz tetteikkel, és azzal, hogy ezért büntetés jár.(hogy gonoszkodnak az emberekkel)
Lelki betegségeket is lehet vele gyógyítani. Nyugtat!
Csak keveset hallgasd rendszeresen, mint egyszer sokat, aztán soha!
Ma is hallgattam kb 5 percet:D
De ma tök nyugott voltam....okés értem szóval a lényeg hogy "félnek"tőle:)
Az nem baj ha fejhallgatóval hallgatom?
Attól még hallják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!