Szerintetek újászületünk?
Szerintem újjászületünk, a halál után, mindenki elkezdi a következő életét. Sok ilyen bizonyíték van. Pl: Indiában egy 5 éves kislány elvezette a tudósokat arra a helyre ahol régen lakott, megnevezte az előző rokonait, és amit az előző életében eldugott vhová a házban, azt minden nehézség nélkül megtalálta.
Vagy egy ismertebb példa.:)
Tibetben miután meghal a dalai láma, egyből elkezdik keresni Tibet területén a reinkarnációját, addig keresik amíg meg nem találják és eddig MEGTALÁLTÁK ! Az újszülöttnek meg kellett neveznie néhány embert a dalai láma mellől, + néhány értékes tárgyat. És eddig sikerült.:) Szóval szeriintem a reinkarnáció hihető és létezik.:)
Volt nemrég egy olyan ember aki megtudta hogy régebben is élt, alőző életében a keresztesháborúban egy muszlim rágyujtotta a templomot.:)
Remélem sokszor ujjászületünk, én élni szeretnék.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!