Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek újászületünk?

Szerintetek újászületünk?

Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem, hogy ha meghalunk egy rokonunkban, p.l. unokánkban, vagy valakiben újjászületünk. Szerintetek ez igaz? Mi a véleményetek?
2010. júl. 10. 19:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
sztem én fiu voltam előző életembenxD
2010. júl. 16. 16:53
 32/33 anonim ***** válasza:

Szerintem újjászületünk, a halál után, mindenki elkezdi a következő életét. Sok ilyen bizonyíték van. Pl: Indiában egy 5 éves kislány elvezette a tudósokat arra a helyre ahol régen lakott, megnevezte az előző rokonait, és amit az előző életében eldugott vhová a házban, azt minden nehézség nélkül megtalálta.

Vagy egy ismertebb példa.:)

Tibetben miután meghal a dalai láma, egyből elkezdik keresni Tibet területén a reinkarnációját, addig keresik amíg meg nem találják és eddig MEGTALÁLTÁK ! Az újszülöttnek meg kellett neveznie néhány embert a dalai láma mellől, + néhány értékes tárgyat. És eddig sikerült.:) Szóval szeriintem a reinkarnáció hihető és létezik.:)

Volt nemrég egy olyan ember aki megtudta hogy régebben is élt, alőző életében a keresztesháborúban egy muszlim rágyujtotta a templomot.:)

Remélem sokszor ujjászületünk, én élni szeretnék.:D

2010. júl. 24. 13:51
 33/33 anonim ***** válasza:
Tök jó lenne ha reinkarnálódnánk (több életet kipróbálni, több ember bőrébe bújni egyszerűen fantasztikus élmény lenne), de ha ez meg is történne/történik szerintem 1000 000 000 emberből egy emlékszik rá. (vagy valami ilyesmi)Szóval a lényeg a lényeg, hogy én nem hiszem el ezt, de jó lenne ha lenne. De csak akkor lenne jó ha emlékeznék minden életemre. Amit már most sem teszek, szóval nem emlékszek az előző életeimre. Habár beteges vonzalmat érzek az USA a vörös haj, és az elmebetegség iránt. De ez lehet hogy csak korunk elcsökevényesedése miatt van... :)
2010. aug. 9. 22:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!