Szerintetek újászületünk?
Én hiszek benne
végül is csak egyszer élünk
Nem hiszek benne. Egyrészt még senki nem jött vissza a halálból,hogy beszámoljon a hollétéről.
A reinkarnációt azok találták ki,akik nem képesek beletörődni abba,hogy a haláluk után az élet megytovább nélkülük is. Ezért akarnak mindenáron visszajönni.
"Egyrészt még senki nem jött vissza a halálból,hogy beszámoljon a hollétéről."
"A reinkarnációt azok találták ki,akik nem képesek beletörődni abba,hogy a haláluk után az élet megytovább nélkülük is. Ezért akarnak mindenáron visszajönni."
Egyrészt sokan visszajöttek a klinikai halálból roppant érdekes élményekkel (halálközeli élmények a neve), másrészt szinte minden kultúra, vallás, hagyomány tud erről.
"Egyrészt sokan visszajöttek a klinikai halálból roppant érdekes élményekkel (halálközeli élmények a neve), másrészt szinte minden kultúra, vallás, hagyomány tud erről."
Engem pedig meglátogattak az Idegenek, majd besz'tam, de aztán kiderült, csak sima, földi alvási paralízisem volt.XD Pedig tök a földönkívüliekre fogtam volna. Ugyanez a példádra. Attól hogy még látták, nem biztos, hogy nem hallucináltak, vagy valami.
"Attól hogy még látták, nem biztos, hogy nem hallucináltak, vagy valami."
Teljesen igaz. Pont ezért kulcsfontosságú a további kutatás az olyan (egyelőre kevés) beszámoló után, amikor pl. leolvastak egyébként hozzáférhetetlen számokat a műtőslámpa tetejéről, vagy pl. két fallal arrébb, idegen nyelvű társalgást értettek meg. Az ilyesmi kifeszegeti a szükséges elmélet határait.
De akkor amiről te beszélsz már testen kívüli élmény is?
Én egyébként az elmúlásban hiszek, és a reinkarnációt külön kezelem a testen kívüli élménytől. :D
Az újászületés helytelen megfogalmazás. Reinkarnálódunk igen, de ez nem azt jeleneti hogy ez a személyiséged, ez a lelked kap egy új burkot, hanem az hogy a karmacsírádnak megfelelően kapsz új asztrál és fizikai testeket. De ami "te" vagy ezekben, tehát ami közös az csupán a szellemed. Az hogy rokonokban, az így nem igaz. Bármilyen olyan földi körülményben lévő testbe költözhetsz bele, ami az adott karmafeladatodnak megfelelő. Ha rokon, akkor rokon, bár ez teljesen lényegtelen és kicsi rá az esély. A rokoni kapcsolatok fizikai és asztrális szinten egy életre vonatkoznak. Szellemi szinten lehetnek karmikus kapcsolatok, de hogy egy-egy életben ki milyen testben születik le, az megjósolhatatlan emberi léptékekkel.
Remélem segítettem
Namaste
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!