Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen motivació sarkallhat...

Milyen motivació sarkallhat egy lelket arra, hogy olyan környezetbe szülessen le, ahol mindent kiölnek belőle?

Figyelt kérdés

Mérgező környezet, mérgező gondolkodasmódot erőltetnek az emberre, ami őket a gödör aljara juttata, de ugye a szomszéd tehene is dögöljön meg.

Miért eri ez meg a léleknek? Ez ilyen kamikaze inkarnació, hogy azert születik le valaki hogy lehúzzák a banyabeka s*gge alá?

ma 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Mert a nehézségek kihívások elé állítják, amit ha meg tud lépni, akkor azáltal nagyon sokat tud fejlődni.
ma 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a karmája.

Tökéletes alkalom a tisztulásra és az emelkedésre, valamint az erőssé és önállóvá válásra.

Nem így látod?

ma 15:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez senkinek nem érné meg.

A fejlődessel járó előny összehasonlíthatatlan a mérgező környezettel járó hátrányokkal.

Nem is ugyanaz a skála...Nem is beszélve a rizikóról, mert ugye ott van a HA. "HA meg tud lépni bizonyos lépéseket, akkor fejlődik"

HA meg nem akkor a mérgező viszobyokhoz pluszba meg a gödör alja.

Ez senkinek nem éri meg.

Szerintem aki ilyen környezetvbe kerül az valamit nagyon benézett, vagy valami illuziója volt a valasztas közben, valami nagyon félresikerült. Nálam tuti hogy ilyen volt. Épen ilyet senki nem választ, még a fejlődés esélyéért sem.

ma 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem. Kölcsönadok par embert, és te se igy godnolnád ne félj! 😂

ma 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

kettes vok

Mar tulvagyok azon a koron, h ram lehessen ilyeszteni. Varom azt a par embert.

---

Gyanakodj vmifajta rejtett nyeresegben, amikor masokra haritod a felelosseged. Mit akarsz meguszni, mikor masokat vadolsz?

ma 15:37
 6/7 Grimfox ***** válasza:
48%
Nem a lélek dönt. A karmája okozza, hogy ott születik meg, ahol. A korábbi életek közvetlen következménye, nem a lélek szándéka.
ma 15:54
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Én is így jártam, középkorú vagyok de már zsigerből gyűlölöm az emberi fajt sajnos, annyi rosszat kaptam úgy, hogy soha senkinek nem ártottam. Én azt gondolom, hogy előző életemben tettem valamit és ez az élet a büntetés, a törlesztés.
ma 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!