Már hónapok óta egy 3 szintes házról álmodok, de mindig más környezetben.Miért?
Figyelt kérdés
A ház formája mindig ugyanaz csak néha a színe változik.Körülötte hol virágok, hol árvíz, hol országhatár stb. Az utolsó földszinti lakása vonz valamiért, de még egyszer sem voltam benne.
Ez már tényleg furcsa.
2020. jún. 17. 20:07
1/6 Bátor Tintanyúl válasza:
Hogy tudnád leírni a házat? (szín, forma, fal anyaga, van-e ajtó, tető fajtája, ablakok száma/mérete/típusa stb)
3/6 A kérdező kommentje:
3 szintje van.A két emeleten hosszú külső folyosó vékony korláttal,amin minden lakáshoz el lehet jutni a szinten.A földszinti lakásokhoz csak oda kell sétálni, nincsenek elkerítve vagy ilyesmi.Emeletenként kb 10 lakás van. A ház utolsó földszinti lakàsàban mindig van valami,amit anélkül is tudom, hogy mi van benne, hogy belépnék oda, pedig zárva van az ajtaja: pl bordély,varroda stb.
2020. jún. 18. 10:02
4/6 A kérdező kommentje:
Ablakok nincsenek a házon,a színe mindig álmonként változik.Az ajtók fából vannak,a korlát pedig vékony fekete vas.A tetőt még nem láttam,mert mindig a ház előtt állok közvetlenül és így csak részben látom,hogy néz ki.Régi kb 100 éves háznak tippelem.
2020. jún. 18. 10:06
5/6 anonim válasza:
önmagad előtt rejtett dolgaid vannak benne.
több szinted van mint amennyiről tudsz, de nem vagy magadban.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Elgondolkodtatò.
2020. jún. 19. 11:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!