WILDFL0WER kérdése:
Gyerekkoromban miert voltak naponta remalmaim?
Figyelt kérdés
amikor kicsi voltam, (kissebb mint nyolc eves) akkor naponta voltak remalmaim, addig ameddig mar feltem aludni. nagyon gyakran almodtam azt hogy uldoznek fekete ruhas ferfiak, akik mindig sokkal nagyobbak voltak nalam, izmosak es magasak. en ugymond allat voltam, roka, kutya vagy macska lehettem, nem faradtam bele a futasba es gyorsan haladtam. a helyszin a szuleim kozos haza volt, de embert sosem lattam, csak egyszer-ketszer. amikor mar elmenekultem, akkor altalaban egy faluba ertem ahol egy szimpatikus hazat kerestem, ahol lehetek bekeben. illetve volt mikor elkaptak, ilyenkor vagy meg akartak keselni vagy fegyverrel lelottek, de aztan ahogy idosebb lettem (mivel tizenevesen is voltak ilyen almaim, par eve mult el) akkor rajottem hogy almodom, es vagy elkertem toluk a fegyvert es lelottem magam, vagy idot kertem toluk es felkeltettem magam. a fajdalmat nagyon erosen ereztem, meg ebredes utan is, altalaban a tarkomon vagy a homlokomon. amikor ezt valakinek elmeseltem, azt mondtak, hogy ez trauma okozhatta, mivel engem gyerekkoromban szexualisan bantalmaztak. igaza lehet?ma 18:17
1/2 anonim 

válasza:

Gondolom, leültettek a tévé elé, és nézted a sok hülyeséget rogyásig feldolgozhatatlanul. Az agyad meg éjjel megpróbálta takarítani a salakot, és ez lett belőle.
Milyen légkörben nevelődtél?
2/2 anonim 

válasza:

Allamdoan veszekedtek meg stresszeltek a szuleid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!