Szerintetek újászületünk?
Figyelt kérdés
Nekem az a véleményem, hogy ha meghalunk egy rokonunkban, p.l. unokánkban, vagy valakiben újjászületünk. Szerintetek ez igaz? Mi a véleményetek?2010. júl. 10. 19:03
1/33 anonim válasza:
Hát remélem nem. . . egyszer pont elég volt élni. . .
2/33 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy unokánkban vagy családban, de abban lehet valami, hogy reinkarnálódunk, Én hiszek benne!
De ki tudja, az is lehet, hogy valami tök más galaxisban/ bolygón születsz újjá! :D
Ki tudja.....Még senki nem jött vissza, és mondta el, mi van a halál után...
3/33 anonim válasza:
sztem is elég ezt 1x végigkínlódni
4/33 anonim válasza:
Ha igaz lenne akkor nem szaporodna a Föld lakóssága rohamosan.Ha igaz amit írsz akkor van olyan aki 2x születik ujjá.Fúúúúúj !
5/33 anonim válasza:
Igen, én biztos vagyok benne, hogy ez így van.
7/33 anonim válasza:
Igen én hiszek benne. Ráadásként nem 2x vagy 3x születünk újjá, hanem nagyon sokszor amíg el nem végezzük az összes feladatunkat amikre hivatottak vagyunk.
8/33 anonim válasza:
Az első egy EMO-s xD
Az utolsonak: a őld elpusztitása lenne a célunk??:P
mert ahoz jó fele haladunk xD
10/33 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek. Valahogy olyan érzésem van ettől az újjászületősditől mintha az emberek menekülnének az elől a gondolat elől hogy elrontottak valamit az életükben és nincs esélyük újracsinálni... Nem hiszek benne, mindig találok magyarázott h mért nem így van...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!