Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért nem féltek a haláltól?...

Miért nem féltek a haláltól? A teljes elmúlástól.

Figyelt kérdés

Én félek.

Úgy gondolom: vagy van élet a halál után vagy nincs. Ha van remélhetőleg jobb, ha nincs meg nem számít mert úgysem tudok róla.

De szamomra mindkettő ijesztő.

2017. dec. 16. 17:18
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Csak most vettem észre, hogy van ez a toplista. Eddig még észre se vettem. 85%-ban hasznosan értékelek másokat. Ha megfordítanánk értékeket, azaz 85%-ban adnék hasznos válaszokat talán még okosnak is tűnnék.

"Olyan alacsony a %-od, hogy elsőre gondolkoztam, hogy egyáltalán válaszoljak-e."

Értem. Szóval, ha egy-két százalékot veszítek még szóba se állsz velem? Szóval 50% alatt láthatatlan leszek? Én kezdetben 74-76%-nál álltam, aztán elkezdtem itt válaszolgatni és láthatod az eredményét. :D

2017. dec. 19. 17:26
 52/53 anonim ***** válasza:

Ilyen alacsony %-nál is rendesen válaszolok, és adok lehetőséget az illetőnek.

De ha valami probléma adódik, akkor sokkal hamarabb elkönyvelem trollnak, és nem pontozom fel.

2017. dec. 20. 01:17
 53/53 anonim ***** válasza:
100%
"Miért nem feltek a haláltól?" Na de kik? Van aki fél tőle, van aki nem. Igazából, aki fel tőle, inkább azért fél, mert nem tudja, hogy mi várja utána, vagy épp azért mert nem hisz benne, hogy bármi is várja, akkor meg az elmúlástól fel. Esetleg az elmúlás "módjától".
2017. dec. 24. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!