Miért nem féltek a haláltól? A teljes elmúlástól.
Én félek.
Úgy gondolom: vagy van élet a halál után vagy nincs. Ha van remélhetőleg jobb, ha nincs meg nem számít mert úgysem tudok róla.
De szamomra mindkettő ijesztő.
"Normális emberek meg nem pontoznak"
Szeretem normális emberek is szoktak. :D
"#38 Hát nem tudom, viszont nem csaltam. Példaként felpontozlak az előttem lévőt meg le nézzük mi sül ki belőle. Kezdjük."
Afrancba én meg lepontoztam, mert sértődött ostobaságot írt. Nyilván mindenki más véleménye hülyeség, csak ő egyedül helikopter. Mindegy, ha nem láttad volna 100%-on állt, a lepontozás után 65%-on. Azt tudom hogy egy pontozásnál még nem ír értéket, gondolom ez azt jelenti hogy legalább két ember pontozott. A pontozásom előtt 100%-on állt, mivel én lepontoztam és lement 66.. izé 65%-ra, ez kb. jó arány három szavazás esetén. Tehát kettő szavazat kell a kiíráshoz.
Néha normális emberek is pontoznak, igen.
Azért van még egyáltalán %-om.
De pl. egy másik fórumon is jó választ írtam, és kapásból 1/3-ra lepontozták, akik nem értik.
Vagy máshol egy vallásos kérdésre elgondolkodtató választ írtam.
Na, az 20%-on áll.
Én azért nem félek, mert nincs értelme.
Egyszer élünk. Vagy legalábbis egyszer biztosan élünk, a többi csak találgatás, ergó fölösleges vele foglalkozni. Ezért ezt az egységnyi időt kell kihasználni, hogy a legjobban éljük meg, amit csak tudunk.
Szerintem fölösleges arra alapozni, hogy "majd a következő életben". Ami biztos, az ez, a következő vagy lesz, vagy nem. Ha lesz, örülök neki, ha nem, azt úgyse veszem észre, mert "sudo rm -rf /", és vége az egésznek, mint mikor ezt a parancsot lefuttatod linuxon.
Itt van a válaszod alatt a %
+ van toplista is.
Olyan alacsony a %-od, hogy elsőre gondolkoztam, hogy egyáltalán válaszoljak-e.
Sajnos lehet.
Eleve a pontozást nem erre találták ki, de sok az öntörvényű ember. Itt ugye megtehetik, és úgy pontoznak, ahogy csak akarnak, következmények nélkül.
Leültem pl., amikor hallottam, hogy sokan azt csinálják, hogy ha lepontozzák őket, akkor gyorsan lepontoznak ott mindenkit, mert abban "biztos" benne lesz a "bűnös" is - a többire meg magasról tesznek, nem érdekli őket.
Erre mondom, hogy éjsötét emberek pontoznak errefelé...
Igen, csak ilyen alacsony %-kal pont úgy nézel ki, mint a durvább trollok.
Ha pl. odajön hozzád az utcán egy ember, szakadt ruhában, büdösen, nyakig tetoválva, akkor szerintem nehezen fogadsz el tőle jó tanácsot. Inkább azt nézed, hogyan tudsz minél gyorsabban minél távolabb kerülni tőle.
Na, itt a beszéden kívül a % mutat utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!