Hogy lehet leküzdeni (le lehet-e) az elmúlástól/haláltól való félelmet?
Közel egy éve fennáll a probléma hol erősebben, hol gyengébben jelentkezve, tönkretéve az életemet, nem tudok a jelenben élni, élvezni az életet, úgyis mondhatjuk lenullázza az életminőségemet. Olyan gondolatok uralják a tudatomat, hogy semmi értelme az életnek, nincs értelme semmit tenni a jelenben, mert úgyis elmúlik meghal az ember és semmi emlék nem marad (még ha van is mondjuk reinkarnáció) nem fogok semmire emlékezni ebből az életből.
További tünetek: tompaság, enyhe szédülés, izzadás, szorongás, hányinger, lelkiismeret furdalás
Voltam az elmúlt egy évben, pszichiáternél, pszichológusnál, autogén tréningen, kineziológusnál, és bár utána egy picit jobb lett egy időre, a probléma nem szűnt meg.
Annyira el vagyok keseredve, tudna valaki tanácsot adni mit tegyek, hova menjek?
Egzisztenciális pszichoterapeutához menj, ne máshoz.
Olvasd Yalom könyveit addig is!
Küzdeni sehogy, a szakszerű terápia viszont segít. Ismerd meg a mechanizmusát:
Szia!
Én is ugyanebben a cipőben...
Én is 32/f.
Beszélgetünk róla?
Üdv
Pisti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!