Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért nem féltek a haláltól?...

Miért nem féltek a haláltól? A teljes elmúlástól.

Figyelt kérdés

Én félek.

Úgy gondolom: vagy van élet a halál után vagy nincs. Ha van remélhetőleg jobb, ha nincs meg nem számít mert úgysem tudok róla.

De szamomra mindkettő ijesztő.

2017. dec. 16. 17:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
47%
#5 Kezdjük azzal, hogy elfogadni és félni tőle nem ugyanaz. A félelem egy normál reakció, mármint, ha nem vagy pszichopata. A halál két fázisból áll félelem és beletörődés. Az utóbbi annyiból áll, hogy pszichésen nem vagy magadnál és csak elengeded függetlenül attól, hogy a tested még tovább küzd az életbenmaradásért. Ezalatt nem marad időd azon elmélkedni milyen vallású vagy, miben hiszel. Néhányan például, akiket vissza hoztak ebből az állapotból megváltoznak és ritkán arról számolnak be, hogy miket láttak "odaát". Közben annyit vesztettek önmagukból, hogy a felépített személyiségük azalatt az idő alatt próbálja kitölteni az az űrt, amit a halál közeli állapotban vesztettek el. Mivel ebben az állapotban minden egyes másodperccel veszít magából az ember (pusztuló agysejtek meg ilyesmik) Pszichésen ki hogy tölti ki ezt az űrt már csak rajta múlik. Miket látott meg kikkel találkozott, megváltozott az ízlésük vagy ezután fenn vánszorognak a hegyen és Buddhák lesznek meg ilyesmi. B) A félelem, mint mondtam egy természetes reakció, aki nem fél semmitől nézesse meg magát egy közeli klinikán. Mellesleg nem az a bátor, aki nem fél, az a bátor, aki fél, de beismeri és felül kerekedik rajta. Ugorj ki egy helikopterből ejtőernyő nélkül, és ha akkor se félsz beteg vagy! Krízis helyzetben az ember automatikusan fél! Az előbbi válaszommal erre utaltam, ami aztán le lett pontozva. Arra csak annyit tudok mondani no comment! :)
2017. dec. 17. 15:22
 12/53 anonim ***** válasza:
Órákkal később jöttem rá, hogy 5-öt írtam 8-as helyet. Gyors felfogású vagyok. Szal bocs 5-ös, majd küldök neked egy bocsánatkérő vírus emailt. :D
2017. dec. 17. 17:58
 13/53 anonim ***** válasza:

"#5 Kezdjük azzal, hogy elfogadni és félni tőle nem ugyanaz. ... Krízis helyzetben az ember automatikusan fél! Az előbbi válaszommal erre utaltam, ami aztán le lett pontozva. Arra csak annyit tudok mondani no comment! :)"

Azért lettél lepontozva mert félreérte(lmez)ted a kérdést. A kérdés egyértelműen arról szól hogy úgy általában félsz-e a haláltól, nem arról hogy teszem azt ha épp elvágják a torkodat akkor aggódni fogsz-e miatta...

2017. dec. 17. 18:01
 14/53 anonim ***** válasza:

Con_Troll

Szakszerűen és szabályszerűen a válaszokra válaszoltam, mert előtte már válaszoltam a kérdésre. Talán...

2017. dec. 17. 18:04
 15/53 anonim ***** válasza:
16%
Nekem rosszul esik, hogy ők nem félnek én meg igen. Amondó vagyok féljen mindenki!
2017. dec. 17. 18:08
 16/53 anonim ***** válasza:
Ez nem volt szép tőled!
2017. dec. 17. 18:21
 17/53 anonim ***** válasza:
#16 Miért nem? Ha mindannyian félnénk legalább lenne bennünk valami közös és senki se érezné magát kirekesztve, együtt félhetnénk.
2017. dec. 17. 18:56
 18/53 anonim ***** válasza:

Mert - ahogy írtam - az állandó félelem beteges dolog.

Te meg nem arra vágysz, hogy te legyél jobb, és egészséges - hanem arra, hogy mindenkinek legyen rosszabb, és ők is legyenek betegek.

Na, ez nem szép tőled.

2017. dec. 17. 18:58
 19/53 anonim ***** válasza:
#18 Csak arra buzdítok mindenkit, hogy félje a halált. Elfogadni és félni tőle két különböző dolog. Én is félek tőle már egy jó ideje, de nem érzem úgy, hogy beteges lenne. Nem várom vagy élek állandó félelemben, de amikor az eszembe jut, hogy egyszer meghalok nyomasztó érzés tölt el, azért inkább az életre koncentrálok. Ez egy plusz lökést ad az élethez szerintem. B)
2017. dec. 17. 19:14
 20/53 anonim ***** válasza:

" Ha mindannyian félnénk legalább lenne bennünk valami közös és senki se érezné magát kirekesztve, együtt félhetnénk."

És ez csak annak lenne jó, aki fél. Aki nem félne alapból, azt csak lehúzzák a félős tudatlan emberek.

Nem félek, volt amikor évekig vágytam a halált elég erősen. Nem létezik teljes elmúlás.

2017. dec. 17. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!