Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » El lehet kerulni egy karmikus...

Panka91 kérdése:

El lehet kerulni egy karmikus kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy parom. Nem sokaig. Egy honapig. Egy honap utan lett neki valaki mas. Engem elhagyott. Amikor megismerkedtem vele, valami furat ereztem. Nem tudtam mi az... Egyszeruen csak mas volt szamomra, mint a tobbi. Nem tudom leirni megfogalmazni mi az a fura erzes, amit O valt ki belollem. Pozitiv ertelemben ertem. Hiaba hagyott el En valahogy megis azt erzem, hogy ennek itt meg nincs vege. Ez csak atmenet. Jartam josnonel, aki azt josolta, hogy vissza ter hozzam stb. Nem biztam ebben, szoval josoltattam egy masik novel is. Benne sem biztam. Vagyis mind kettejukben bizok mert mar bizonyitottak a tehetseguket, de szamomra hihetetlen volt, hogy mint ket holgy ugyan azt josolta... Hat vegul fel hivtam egy ezo jost. Az a holgy nem tudott rolam semmit sem. Nem meseltem magamrol. Azt mondta, hogy hiaba szakitottunk van egy le nem zarult kapcsolatom. Ez egy karmikus kapcsolat. Megnezte a kartyat szamomra es a volt paromera egyutt is. Azt mondta, hogy O az. Vissza fog jonni, hazassag lesz belolle, mert ennek igy kell lennie. Ez a sorsunk, mert ez egy karmikus kapcsolat. Tanulnunk kell egymastol, es egyutt kell fojtatnunk az eletunket. Az szeretnem kerdezni, hogy megha ez karmikus kapcsolat is, el tudom kerulni? Mijd harom holgy ugyan azt mondta, de en nem szeretnem ot vissza fogadni. Tisztan erzem, hogy mas lettem, es O utana johet barki nem lesz olyan. Vissza fogadni akkor sem szeretnem ot. El tudom ezt kerulni valahogyan? Egyaltalan, ha el lehet egy karmikus kapcsolatot kerulni, akkor mi tortenik? Olyan, mint ha a suliban kihagynek egy napot? Vagy ez elkerulhetetlen, es ezek szerint vele kell leelnem ezt az eletemet? Elore is koszonom az ertelmes valaszokat, es remelem ertitek mire gondolok.

2017. ápr. 8. 20:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem lehet.

Ha nem jöttök össze, úgy kell lennie.

2017. ápr. 9. 16:31
 32/33 anonim ***** válasza:

Az is fontos hogy mit érez a másik fél. Hasonlóan voltam mint te, a jósoltatást kivéve, ezért azt tudom mondani, hogy ha úgy kell legyen akkor úgyis együtt lesztek, mert hiába mondod te hogy nem szeretnéd visszafogadni, amikor ott áll előtted hogy rosszul döntött és vissza akar kapni, nem fogod tudni elutasítani, csak ha már továbbléptél a szívedben is. Én visszafogadtam hasonló esetnél, hiba volt, tönkretettük egymás életét, és végül ismét elhagyott. Hiába érzem azt hogy ő különleges, hogy különlegesek vagyunk egymás számára, és együtt kell lennünk, ő más valaki iránt érzi ezt. Én azt mondom, hogy hiába érzünk mi valamit, ha a másik fél nem azt érzi, akkor nem fog visszajönni nyilván. Meg tudnád bocsátani hogy megcsalt? Rengeteg fájdalommal jár saját magad számára olyan valakivel együtt lenni akit szeretsz, de nem tudsz bízni benne mivel megcsalt. Én a saját tapasztalatomat mondom, mindenki más, van akinek könnyebb megbocsátani. Éld az életed tovább nélküle, adj lehetőséget másoknak, az élet újra egymáshoz sodor ha úgy kell lennie. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy ha nem akarok valakivel együtt lenni, akkor lehet akármilyen karmikus kapcsolat nem leszek vele együtt újra.

21/L

2017. ápr. 9. 18:40
 33/33 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek! Aranyosak vagytok! Igazabol O pont az az ember, aki ugy erzem ,, spiritualis,, ertelemben fejletlenebb, mint mondjuk en. Nem is igazan spiritualis bealitottsagu... Viszont En erzem, hogy szeret. De mintha nem is tudom megijedt volna, vagy eretlenebb lenne ilyen ertelemben. Egyikunk sem szamitott a masikra. Valahol en sem voltam felkeszulve ra... Nem voltam. Egyszer csak ott volt es.... Aztan pedig kapkodtam a fejem, hogy megis mi a fene tortent, es meg en is megijedtem,hogy mi ez, mi tortenik.. Vegulis ugy lesz minden, ahogyan lennie kell. Azt mar megtanultam, hogy vannak szukseges rosszak is az eletben sajnos. Azert en tudom, hogy egyszer meg jo lesz :) Nem hiaba ,,tanulgatok,, :)))
2017. ápr. 10. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!