El lehet kerulni egy karmikus kapcsolatot?
Nem lehet.
Ha nem jöttök össze, úgy kell lennie.
Az is fontos hogy mit érez a másik fél. Hasonlóan voltam mint te, a jósoltatást kivéve, ezért azt tudom mondani, hogy ha úgy kell legyen akkor úgyis együtt lesztek, mert hiába mondod te hogy nem szeretnéd visszafogadni, amikor ott áll előtted hogy rosszul döntött és vissza akar kapni, nem fogod tudni elutasítani, csak ha már továbbléptél a szívedben is. Én visszafogadtam hasonló esetnél, hiba volt, tönkretettük egymás életét, és végül ismét elhagyott. Hiába érzem azt hogy ő különleges, hogy különlegesek vagyunk egymás számára, és együtt kell lennünk, ő más valaki iránt érzi ezt. Én azt mondom, hogy hiába érzünk mi valamit, ha a másik fél nem azt érzi, akkor nem fog visszajönni nyilván. Meg tudnád bocsátani hogy megcsalt? Rengeteg fájdalommal jár saját magad számára olyan valakivel együtt lenni akit szeretsz, de nem tudsz bízni benne mivel megcsalt. Én a saját tapasztalatomat mondom, mindenki más, van akinek könnyebb megbocsátani. Éld az életed tovább nélküle, adj lehetőséget másoknak, az élet újra egymáshoz sodor ha úgy kell lennie. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy ha nem akarok valakivel együtt lenni, akkor lehet akármilyen karmikus kapcsolat nem leszek vele együtt újra.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!