Lehet az illeto karmikus szemely az eletemben? (bovebben lent)
6eve ismerek egy fiut.az elet hol elszakit hol osszehoz minket idorol idore de tudom azt h ha nincs ott velem fizikailag akkor is ott van mellettem.volt h honapokig nem is beszeltunk megis tudtam h ha holnap felhivom o ott lesz.rola minden kapcsolatomnak beszeltem mint ahogy o is a sajat kapcsolataiban a baratnoinek rolam.az utobbi fel evben ujra talakoztunk de ez most egy kicsit mas.melyebb mint eddig es amiota ujra egyutt vagyunk eleg sok dejavu erzesem lett.almok vele ejjelente.eleg csak a kozelebe lennem es a vilag mintha sokkal szebb lenne.nem erzem h szerelmes vagyok de tudom azt h ha o nem lenne iszonyuan fajna.ugy volt h lehet h kulfoldre kell utaznia par honapra.amikor ezt mondta ugy ereztem h vege a vilagnak.gomboc volt a torkomban.nem kaptam levegot es ugy ereztem mintha kette vagtak volna belul.nem vagyok tul jartas a karmikus dolgokban.eddig nem is tudtam h ez az lehet csak egyszer mondtam neki h "mikor hozzad bujok olyan mintha magamhoz bujnek es ha neked faj valami akkor az en szivem is megszakad" erre mondta h mert a mi kapcsolatunk tul mutat a metafizikan.aztan a napokban szoget utott a fejembe mert nem ertettem h ez mit is jelent.elkezdtem utana olvasni.es akkor megertettem h o mire is gondolt.arra h a lelkunk a fizikai hataraink ellenere egyutt van.
Karmikus szemely lehet vagy lelektars?
Lélektárs vagy akár a másik feled is lehet.
Ikerlángra keress rá az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!