Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha ebben az életemben elpusztí...

Ha ebben az életemben elpusztítok egy démont az a következő életemre milyen kihatással lesz?

Figyelt kérdés

2016. jún. 12. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Kapsz majd kekszet.

De most komolyan, milyek kérdés már ez?!

2016. jún. 12. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanolyan kihatása lesz, mint a hangyára, aki ebben az életében elpusztít és felfal egy elefántot!
2016. jún. 12. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
A következő életedben téged fog elpusztítani egy démon Bár is velem így volt.
2016. jún. 12. 12:38
 4/9 Nemes Zoltán ***** válasza:
26%
Nincsenek démononok, se következő élet.
2016. jún. 14. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Nemes Zoltán nevű felhasználó hogy mondhatod ezt biztosan? A reinkarnáció talán még tudományosan is lehetséges gondolj bele egy utód kb ugyan azt a géneket örökli mint a felmenője viselkedésre is hasonló és kinézetre!
2016. jún. 25. 09:02
 6/9 anonim válasza:
50%
És ettől még mért lenne lehetséges? Tudományosan ez egy rohadt nagy hülyeség.
2016. júl. 2. 20:20
 7/9 Nemes Zoltán ***** válasza:
23%

A démonok a fantázia szüleményei.

A reinkarnáció csak genetikailag van jelen, tehát a tested nagyon hasonló formában létrejöhet de , te mint személy nem.

Ha megölsz egy démont akkor nagy valószínűséggel épp társasjátékozol vagy számítógépezel.

Ha mégis megöltél egy démont kérlek hívd a rendőrséget , mert lehet mégsem démon volt.

Az ember téved.

Az élet értelmetlen szenvedés, és a vége egy nyugalmat adó halál.

Ha többre vágysz , sajnos a képzeleted csak vakvágányra visz.

Ja , és ha mégis vannak démonok, és esetleg találkozok egyel akkor bocs én is tévedhetek.

2016. júl. 3. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudod őket elpusztítani mivel nem ebben a létformában és dimezióban léteznek,és az ő "világukban" nincs elmúlás,és jó vagy rossz.Mivle csak a miénk duális világ. Ezért neki az nem rossza vagy jó ha el is pusztítanád.
2016. júl. 4. 13:40
 9/9 tollbogre ***** válasza:
Nem értem, az én (bocsi, de) értelmesebb kérdéseimet meg nem engedik kirakni :( Ezek után tényleg nem értem.
2016. júl. 8. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!