Létezhet hogy sok ember egy időpontban annyira negatívan gondol egy adott dologra és ez kihatással van egy eseményre, azaz bevonzzuk tömegesen a negatív gondolatainkkal, negatív kisugárzású rezgéseinkkel a balsorsot?
Konkrétan arra gondolok,hogy hétfőn volt az Észak-Íorország-Magyarország labdarúgó EB selejtező és akikkel néztem a meccset,a 93.percben mielőtt gólt kaptunk szinte mindenki ezt mondta:"Nah figyeljétek meg most fognak egyenlíteni az észak-írek" és így is lett...
Azóta sok emberrel beszélgettem,akik szeretik a focit és szinte kivétel nélkül mindenki azt mondta hogy a 93.perc előtt negatív gondolatai voltak,hogy most fogunk gólt kapni...
Ez jó. Foci és ezotéria :D
Igaz. De meg is lehet fordítani, kollektív érzékelték egy olyan esemény bekövetkezését, ami meg fog történni.
Létezhet, de a játékosok gondolkodása sokkal meghatározóbb, mint a szurkolóké. Ugyanis ők tevékeny részesei az eseményeknek, és kb. százezerszer jobban kihat az eredményre az, hogy ők hogyan állnak hozzá.
Egyébként a magyar focival kapcsolatos "utolsó percekben bukunk el" szólam tévhit. Végeztem két éve egy kutatást, az utóbbi 15 évben több meccset nyertünk meg a végén, mint buktunk el. A tegnapelőtti valamelyest rontott ezen a mérlegen, de még mindig pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!