Rahangolodas valamire kihatassal van a teljesitmenyre?
Figyelt kérdés
Nem tudom megfogalmazni konkretan ,de azt tapasztalatam hogyha rahangolodok egy adott dologra (nem tudom hogy hogy) akkor sokkal jobban megy az adott dolog.Peladul focizas elott ha nagy jatekosokrol nezek videokat sokkal jobban jatszom,sokszor ugy erzem mitha ugy mozognak mint az a jatekos akit azelott neztem elkepzeltem,viszont nem tudom miert amikor valahogy nem tudok rendesen rahangolodni egyszeruen telejesn "szetesek" ugy mozgom mint egy bena miert van ez?Hogyan tudhanek folyamatosan ugyanolyan teljesitmenyt nyujtani vagy legalabbis kiegyensulyozottabat?Meg egy dolog hogyan kuzdjem le azt ha sokan neznek,mivel nem tudom miert akkor nagyon izgulom es ujra csak "szetesem".2013. aug. 19. 23:01
1/2 A kérdező kommentje:
Elnezest a helyesirasi hibakert!
2013. aug. 19. 23:03
2/2 anonim válasza:
Szia!
A ráhangolódás nagyon is számít a teljesítményben, például, ha focizol, és az elmúlt napon gondolkodsz, nem a labdára fogsz figyelni. Úgy tudod megakadályozni, hogy szétess, hogy csak a jelenre koncentrálsz. Csak te vagy és a feledat, de ne "folly" bele, ne felejtsd el, hogy ti két külön dolog vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!