Miért történhet, hogy valakivel majdnem minden életemben újra és újra találkozok?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk mindig nagyon hasonló módon szokott alakulni. Nemrég ismertem fel egy előző életünkből valakit. Aztán ráébredtem, hogy nem az volt az egyetlen alkalom, hogy életeink során összefutottunk. Mi okozhatja ezt?2016. jún. 24. 23:14
1/25 anonim válasza:
A hit, Mors certa, hora incerta est!.
2/25 anonim válasza:
Nem tudtátok még teljesíteni a közös feladataitokat.
3/25 anonim válasza:
És ha teljesítik? Utána? Mi lehet a feladat?
4/25 anonim válasza:
Nem csak egy ilyen ember van, hanem kb. egy tucatnyi. Regressziós hipnózisok tapasztalati alapján lélekcsoportok vannak, amelyek együtt inkarnálódnak, közös feladatuk van, egymást támogatva fejlődnek.
5/25 anonim válasza:
Meddig fejlődhet a lélek? Mire jó, ha fejlett?
6/25 anonim válasza:
"Meddig fejlődhet a lélek?"
Valószínűleg sosincs vége.
"Mire jó, ha fejlett?"
Mire jó, ha negyven éves vagy?
7/25 A kérdező kommentje:
Igazából a teljesítetlen feladatban lehet valami. Többnyire egymás szeretői szoktunk lenni. Barátságból kialakuló szerelem, amit valami oknál fogva (ami változhat) mindig titkolnunk kell. Rájöttem, hogy abban az életünkben, melyből a legtöbb emléktöredékem van, tulajdonképpen valami megváltozott.
2016. jún. 25. 09:54
8/25 anonim válasza:
komolyan mondom, ide csak azért érdemes járni, hogy jókat tudjak röhögni :D
9/25 anonim válasza:
Jah! Nem is csoda h itt tart az ország ahol :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!