Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az oka, hogy ha élőben...

Mi az oka, hogy ha élőben találkozok valakivel nem jut eszembe szinte soha semmi beszédtéma?

Figyelt kérdés

Nem pörög a beszélgetés úgy, mint másoknál. Ha interneten írok velük, ott azért jobban jön a téma, viszont élőben az egész beszélgetés erőltetett, egyszerűen semmi téma, és akkor jön a kínos csend, az erőltetett kérdezgetés.

Ennek mi az oka? Mit lehetne tenni ellene?

2014. nov. 22. 14:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Mások meg órákat tudnak beszélgetni egymással és mindig van téma, nem tudom hogy csinálják.
2014. nov. 22. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
17/F
2014. nov. 22. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert interneten mindenki közvetlenebb, mint élőben. Nekem is volt már olyan, hogy egy ismerősömmel 3 órát beszélgettünk neten, aztán találkoztunk, és meg se mertem mukkanni, ő meg folyamatosan beszélt, nagyon kínos volt. Nem lehet, hogy kevés az önbizalmad, és azért nem mersz élőben rendesen beszélgetni másokkal?
2014. nov. 23. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!