Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig nem találkozok valakivel, akivel erős vonzalom áll fenn, akkor egy újabb találkozáskor ez már nem is jön elő?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 13:53
1/7 A kérdező kommentje:
A vonzalom kölcsönös volt.
Mondjuk fél évig - egy évig nem látjuk egymást, utána mi várható egy újabb találkozásnál?
2016. ápr. 8. 13:54
2/7 anonim válasza:
A férfi részéről merevedés várható, a nő részéről idióta, zavart viselkedés. :-) Velem egyszer volt ilyen, fél év után találkoztunk, csak kollégák voltunk. Nem voltunk soha párkapcsolatban. Hát neki konkrétan felállt, én meg mint egy igazi viselkedészavaros, degenerált tyúk, úgy viselkedtem. Nagggyon durva volt...:-) A nagyon erős vonzalom nem múlik, megmagyarázhatatlan kémia.N
4/7 anonim válasza:
Az durva lett volna, még szűz voltam.:-) Később, sokkal később igen.
5/7 A kérdező kommentje:
az szép :) mindez munkahelyi környezetben történt? netán mások jelenlétében?
2016. ápr. 8. 14:48
6/7 anonim válasza:
Dehogy nem en meg mindig elpirulol h ha talalkozok a sraccal:)egyszeruen nem birok nyugodtan lelegezni ha mellette ulok vagy ha csak hozzam beszel nem tudok a szemebe nezni.es kb fel evente talalkozunk mivel eleg messze lakunk es nem iagazan tudunk talalkozni hisz nen vagyunk egyutt es a tesom se orulne neki.
7/7 anonim válasza:
Szerintem sem múlik el. Volt egy srác, tetszettünk egymásnak, szikrázott köztünk a levegő, októberben találkoztunk, aztán sokáig nem láttam mert egyetemre jár. Pár hete véletlenül összetalálkoztunk, beszéltünk pár szót, és én ugyanúgy éreztem a vonzalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!