Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyomjam el ezt az erős szexuális vonzódást?
Figyelt kérdés
A legjobb barátom a csoportban nemrég szakított a barátnőjével, és most engem nézett ki magának. Smároltunk és kicsit egymásba gabalyodtunk, nagyon jó volt :) De kapcsolatot nem akar...viszont nagyon vonzódunk egymáshoz, annyira, hogy az leírhatatlan. Hogy nyomjam el?2015. okt. 12. 21:57
1/8 Linó03 válasza:
Ne nyomd el, ha természetesen jön. Ha komoly kapcsolatot nem szeretne, de vágytok egymásra, szexkapcsolat nem jöhet szóba? Aztán az még alakulhat tovább, ha úgy van.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy csoportba járunk! És milyen dolog már, hogy szerelem nélkül szexeljek bárkivel is? Ez olyan elvi dolog...Még sosem voltam senkivel az előtt, egy komoly kapcsolatban kellene elveszíteni. Meg amúgy is...pont kavartam egy másik csoporttársammal is egy fél éve (mondjuk semmi komoly nem volt köztünk). Nem akarok a csoport kis ribije lenni...
2015. okt. 12. 22:02
3/8 Linó03 válasza:
Ja mondjuk úgy érthető, hogy nem szeretnéd, ha még nem voltál senkivel, úgy én sem tudnám elképzelni. De amúgy meg nem egy pár van, aki csinálja, és nem lecsúszott, szexéhes utolsó akárkik. Csak mindössze a testi igényeknek akarnak eleget tenni. Nekem volt osztálytársam, aki végigjárta az osztály fiúit, mégsem volt ribi.
4/8 A kérdező kommentje:
De ez akkor is ribis...A nélkül hogy bárki is mondaná, már több mint két csávóval kavarni egy csoporton belül ciki...Ok, nálunk is van egy lány, aki egy csoportban kezdte a barátjával, szakítottak egy fél év után, és összejött egy másik csoporttársunkkal, azóta is járnak. De ez más...
2015. okt. 12. 22:08
5/8 anonim válasza:
Ha jól érzed magadat vele, akkor miért nem szarod le nagy ívben a csoportot? Magadnak élsz vagy a hülye csoportodnak?
6/8 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik...van olyan dolog, hogy tisztelet, tartás, büszkeség, szégyen, hírnév...
2015. okt. 12. 22:20
7/8 anonim válasza:
Most komolyan, ha összejönnétek, ki akarnád írni a homlokodra, hogy "hé, mi dugtunk!" vagy mi? Ha nem akartok kapcsolatot, akkor a kutyának nem kell róla tudni, hogy egyébként összejártok... ha amúgy nektek meg jó...
(Az, hogy szűz vagy, megint más kérdés, ha azért nem akarod, de ahogy látom, a csoport mitszólása nagyobb hajtóerő.)
8/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kihasználás lenne :) Tegnap azt mondtam neki, nem kéne folyton együtt lennünk, mert én túlságosan vágyom rá...és azt mondta, hogy ő is, de ahogy gondolom, ő ezt tiszteletben tartja. Kedvel...:D Nem bírom ki nélküle!
2015. okt. 13. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!