Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi és egy nő között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi és egy nő között erős szexuális vonzalom van, az okozhat feszültséget a baráti kapcsolatukban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, és egyből kialakult köztünk a vonzalom, de csóknál több sose történt. Ennek ellenére erős a kémia, és látom rajta is, hogy nehéz visszafognia magàt, de azt mondja, hogy nem szeretné hogy erre rámenjen a barátságunk. Viszint egy ideje folyamatosan csak veszekszünk, létezik, hogy a szexuális feszültség miatt?
2015. jún. 28. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem akivel nagyon erős volt a kémia(2 fő),abból 1-el szex(is) lett a vége.

a másikkal meg azért nem lett semmi,(most nem csak szex,kapcsolat sem) mert hol neki volt valakije,hol nekem. ha meg épp szinglik voltunk elbambáskodtuk.

hát barátság egyikkel sem maradt meg(szoros barátság nem),de mindkettő annak indult. ahol erős a vonzalom,ott vagy történni fog valami, vagy szépen eltávolodtok valamennyire.

2015. jún. 28. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért fontosabb az a fenntarthatatlanan barátság, mint hogy összejöjjetek?
2015. jún. 28. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Mert ő nem olyan régen csalódott, és fél egy újabb kapcsolattól, ezért most nem azt keresi. Csak szexet meg nem akar, mert annál többre tartja a kapcsolatunkat.
2015. jún. 28. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Hülyeség ezt elvek szerint... azt hittem valamelyikőtök foglalt, vagy ilyesmi.

Ő is tudja, hogy mi HELYETT veszekedtek...

2015. jún. 28. 18:22
 5/5 omba ***** válasza:

Most nem mindegy, mit "keres" - talált valami jót, akár örülhetne is neki.

A bankok is kiírják, hogy a múltbeli hozamok nem jelentek garanciát... a keserű tapasztalatok sem.

2015. jún. 29. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!