Miért történhet, hogy valakivel majdnem minden életemben újra és újra találkozok?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk mindig nagyon hasonló módon szokott alakulni. Nemrég ismertem fel egy előző életünkből valakit. Aztán ráébredtem, hogy nem az volt az egyetlen alkalom, hogy életeink során összefutottunk. Mi okozhatja ezt?2016. jún. 24. 23:14
21/25 A kérdező kommentje:
Hiába titkolod, én tudom, hogy van humorod :* És dehogy sütnélek meg, tuti kesernyés vagy... ;) Ha eretnek vagy boszorkány (mágus) vagy se érdekel... A kérdés alapján ezt sejthetted volna.
2016. jún. 25. 19:24
22/25 anonim válasza:
Lucifer, a topicok nem a te kétkedésedről szólnak. Ha kérdezni szeretnél, nyiss bátran újat, és szívesen válaszolunk.
23/25 anonim válasza:
OK. Kérdező te meg cuki vagy. Az Unicum amúgy találó...
24/25 anonim válasza:
Ekkora osszehordott baromsagot meg nem olvastam
25/25 Fish1 válasza:
Lezáratlan dolgok. Pl. az, hogy nem vállaltátok fel egymást sosem.
Szerintem vedd fel vele a kapcsolatot, vagy még pár életen át ez fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!