Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért történhet, hogy valakive...

Miért történhet, hogy valakivel majdnem minden életemben újra és újra találkozok?

Figyelt kérdés
A kapcsolatunk mindig nagyon hasonló módon szokott alakulni. Nemrég ismertem fel egy előző életünkből valakit. Aztán ráébredtem, hogy nem az volt az egyetlen alkalom, hogy életeink során összefutottunk. Mi okozhatja ezt?
2016. jún. 24. 23:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Én megpróbáltam felvállalni a kapcsolatunkat, de ő ettől megrémült. Mindig is túlságosan számított neki mások véleménye. Mindkettőnkkel végzett :( Én azóta mindig teszek rá kísérletet, hogy végre nyilvánosan, szabadon szerethessem, de mindig zűr lesz belőle. Nem tudom emiatt-e, de azóta egyre távolabb születünk le egymástól, most konkrétan másik országba. Valahogy mégis egymásra szoktunk találni. Míg ezt nem tudtam, fel akartam keresni, de már egyszerűen nem merem :( Ja igen, most én találtam rá, ő mit sem tud rólam. Találkozni akartam vele, hogy lássam hogyan reagál, ha meglát, felismer-e. Ha nem, annyiban hagynám. De valamiért biztos vagyok benne, hogy mély érzelmeket váltanánk ki egymásból. Félek. Nem tudom miért találtam rá, ha mindig csak baj lesz belőle... Annyi életen át, újra és újra...
2016. jún. 25. 14:20
 12/25 Ozmium42 ***** válasza:
33%
Kezeltesd magad. Nincs sem előző, sem következő élet.
2016. jún. 25. 15:18
 13/25 anonim ***** válasza:
43%
Ha határozottan állítod, hogy több eddigi életedre emlékszel, konzultálj pszichiátereddel vagy elmeorvosoddal.
2016. jún. 25. 15:44
 14/25 anonim ***** válasza:
80%

Valószínűleg tényleg valami befejezetlen ügy lehet az oka.

A szkeptikus válaszolóknak üzenem: nagyon unalmas, hogy az olyan témakörökhöz mint a reinkarnáció is ilyen szkeptikus válaszokat tudok csak írni,"kezeltesd magad" "üres a diliház".Ha nem hisztek benne minek olvassátok el az ebben a témakörben írt kérdéseket?

Egyébként azt állítani hogy nincs előző élet legalább annyira hülyeség mint azt állítani hogy van.Semmi bizonyíték nincs egyikre se, ezért tiszteletben kell tartani a másik véleményét.

Ha nem hisztek benne, minek olvassátok el a kérdést.

2016. jún. 25. 16:10
 15/25 A kérdező kommentje:

Látott már pszichiáter és pszichológus is, igaz más miatt - elég befelé forduló vagyok, és egy kicsit lassú. Semmi különöset nem állapítottak meg, csak depresszióra való hajlamot (csak a határán ingadoztam) illetve acting out hajlamot (hirtelen minden előzmény nélkül passzív viselkedésből aktívra váltok, azaz kb. a semmiből kitörök, ha sokáig noszogatnak, zargatnak, piszkálnak) valamint teátrális viselkedésre való hajlamot - de ez finomodott az idők során. Egyik sem annyira komoly, hogy be kellene zárni a vicc osztályra, gyógyszert se kaptam soha csak kb. 2x fél évig pszichológushoz jártam heti szinten beszélgetni, és javaslatot kaptam, hogy néha tartsak magnézium kúrát, ennyi.

Ennyire zakkant kb. mindenki van, legfeljebb sokan nem kerülnek el szakemberhez (hozzáértő ember mondta nekem, hogy kb. az emberek 70%-a esik át élete során mentális problémákon (akutan, ill. vannak akik krónikusan küzdenek vele). A legfőbb probléma, amiért sokan vannak kezelés nélkül, az az előítélet. Például a legtöbbjük nem veszélyesebb egy normál embernél. Egy téveszmés/skizofrén stb. ember épp annyira lehet köz és önveszélyes mint teljesen ártalmatlan (a szavaitokkal élve szimplán bolond). Tehát pont az előítélet miatt, ami még sajnos az egészségügyben is előfordul, ami nagyon szomorú, maradnak sokan kezeletlenül. Ha ez nem tetszik, szerintem ezek után már sejted mit tehetsz ezügyben...

Eltértem a tárgytól tudom, csak nagyon bosszant az ilyesmi. A dokik hazaengedtek mindahány kevés alkalommal dolgom volt velük, szóval ha további aggályaitok vannak, akkor mehettek az őket oktató és alkalmazó intézményekhez tüntetni... Vagy csak tűzzetek el ebből a kategóriából!

A kevés hasznos választ köszönöm, illetve várom őket továbbra is.

2016. jún. 25. 17:14
 16/25 anonim ***** válasza:
Feltettem néhány kérdést, amik le lettek pontozva. Mint a középkorban komolyan...
2016. jún. 25. 17:19
 17/25 A kérdező kommentje:

Egyébként a legtöbb csak villanásnyi emléktöredék. Szép is lenne minden előző életemre elejétől végéig emlékezni, néha azt sem tudom egy órája hová tettem valamit. Pár képről és érzésekről van szó csupán, és azok is mind egy személyhez (lélekhez) köthetőek. Egy bizonyos előző élet emlékei néha megjelennek visszatérő álom formájában, illetve az illető ebben az életbeli arcáról volt látomásom is, mielőtt egyáltalán csak sejthettem volna, hogy egy létező személy időben pontosan akkori arcát láttam.

Néhány napja egy újabb látomást követően (megfojt :s) felvillant kb. egy tucat életből egy képsorozat. Mintha az életem filmje peregne le előttem haldoklás közben, de ez sok élet filmje volt, benne a halálainkkal.

2016. jún. 25. 17:34
 18/25 A kérdező kommentje:
Írj ki kérdést drága szivem, ha szakértője lennék a témának, nem lennék most itt. Ezek igen érdekes kérdések, az bizonyos, engem is érdekelnek, csak azt nem értem miért itt tetted fel őket.
2016. jún. 25. 17:39
 19/25 A kérdező kommentje:
"középkorban" - ezt iróniának szántad? Költői kérdés, mivel rólad van szó...
2016. jún. 25. 17:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha nem tudsz válaszolni, egyből megsütnél.
2016. jún. 25. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!