Voltam jósnál, aki azt mondta, hogy a párommal karmikus a kapcsolatunk. Tehát az előző életünkben már találkoztunk. Azt is említette, hogy valaki a múltban jó szándékkal összekötött minket. A kérdésem ezzel kapcsolatos. Help?
Első soron nem jósnő, hanem jós.
A másik, hogy egy forintot nem kért. Azt mondta ő nem szab meg semmit, ki mit szán. Természetesen fizettem neki, annyit amennyit jónak láttam. És csak úgy elmondom még azt is, hogy rengeteg olyan információt mondott, amit sehonnan sem tudhat. És mielőtt, azt gondolnád, hogy biztos hallotta, tévedsz. Egy másik városba utaztam el hozzá. És nem is a szomszédba. Mindegy. Ki miben hisz. :)
"hogy a párommal karmikus a kapcsolatunk"
Ebből nem kovetkezik ez:
"Tehát az előző életünkben már találkoztunk."
.
Még az is lehet, hogy soha nem éltetek ugyanazon időben!
Karmikus kapcsolat: Abba a fejlettségi állapotba kerültetetek, hogy elértetek oda: egymást tudjátok segíteni a szellemetek fejlődésében.
Vulgárisan: kaptátok a másikat, mert megérdemlitek egymást.
Nos tehát:
- ha karmikus a kapcsolatotok és megszakítod, akkor bizony van hátulütője!
A Karma fejlődési folyamat, ha úgy tünik, ehhez szükséges kettőtök kapcsolata, akkor a fejlődés, a Karma ellen teszel a szakítással.
A jós - a hiedelmekkel ellentétben! - nem tudja megitélni a Karmát, hiszen ahhoz a múltba kéne neki látnia, hogy mi okozta. Ám, mint jós, csak a jövőhöz "ért".
A múltat nem logikus jósolni...
.
Ha karmikus lenne kapcsolatotok, akkor lenne jele.
Nem csupán "csak úgy" lennétek együtt, hanem lennének érzelmeitek egymás iránt, az összetartozástok mindkettőtöknek örömet okozna.
.
" Sajnos az a baj, hogy divatba jött a kötözködés."
Nem kötözködés jött divatba, hanem a logika és a gondonkodás hajlandósága kezd kihalni.
Az ellenvéleményt nem átgondolják az emberek és próbálnak érvelni, hanem "izomból" elutasítják.
.
Ha kötözködni akarnék, megkérdeném, előző, idézett mondatodban miért sajnálod, hogy baj az, hogy divatba jött a kötözködés?
Nem kötözködöm, ezért nem kérdem meg...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!