Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » El lehet kerulni egy karmikus...

Panka91 kérdése:

El lehet kerulni egy karmikus kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy parom. Nem sokaig. Egy honapig. Egy honap utan lett neki valaki mas. Engem elhagyott. Amikor megismerkedtem vele, valami furat ereztem. Nem tudtam mi az... Egyszeruen csak mas volt szamomra, mint a tobbi. Nem tudom leirni megfogalmazni mi az a fura erzes, amit O valt ki belollem. Pozitiv ertelemben ertem. Hiaba hagyott el En valahogy megis azt erzem, hogy ennek itt meg nincs vege. Ez csak atmenet. Jartam josnonel, aki azt josolta, hogy vissza ter hozzam stb. Nem biztam ebben, szoval josoltattam egy masik novel is. Benne sem biztam. Vagyis mind kettejukben bizok mert mar bizonyitottak a tehetseguket, de szamomra hihetetlen volt, hogy mint ket holgy ugyan azt josolta... Hat vegul fel hivtam egy ezo jost. Az a holgy nem tudott rolam semmit sem. Nem meseltem magamrol. Azt mondta, hogy hiaba szakitottunk van egy le nem zarult kapcsolatom. Ez egy karmikus kapcsolat. Megnezte a kartyat szamomra es a volt paromera egyutt is. Azt mondta, hogy O az. Vissza fog jonni, hazassag lesz belolle, mert ennek igy kell lennie. Ez a sorsunk, mert ez egy karmikus kapcsolat. Tanulnunk kell egymastol, es egyutt kell fojtatnunk az eletunket. Az szeretnem kerdezni, hogy megha ez karmikus kapcsolat is, el tudom kerulni? Mijd harom holgy ugyan azt mondta, de en nem szeretnem ot vissza fogadni. Tisztan erzem, hogy mas lettem, es O utana johet barki nem lesz olyan. Vissza fogadni akkor sem szeretnem ot. El tudom ezt kerulni valahogyan? Egyaltalan, ha el lehet egy karmikus kapcsolatot kerulni, akkor mi tortenik? Olyan, mint ha a suliban kihagynek egy napot? Vagy ez elkerulhetetlen, es ezek szerint vele kell leelnem ezt az eletemet? Elore is koszonom az ertelmes valaszokat, es remelem ertitek mire gondolok.

2017. ápr. 8. 20:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Fura dolog ez a karma :)
2017. ápr. 8. 21:42
 22/33 anonim ***** válasza:

Írj róla egy verset. A címe legyen:

Csikorog a karma.

2017. ápr. 8. 21:45
 23/33 anonim ***** válasza:
Fura dolog , egyetértek de szembemenni vele nem- e vétek ? Ha azt nézzük fájdalmunkat tán épp ezzel tetézzük . Küzdünk ellene pedig ki lehet nem kellene . Elfogadni , de hogyan mikor oly nehéz tétlenül szenvedni .
2017. ápr. 8. 21:51
 24/33 anonim ***** válasza:

Nézz utánna a Karma lényegének!

A Karma egyéni tanulási/fejlődési folyamat, nem tanulócsoport.

Azok a lelkek, akikkel előző életedben találkoztál, lehet, hogy még/már újra a köztes létben vannak.

.

A jósnő annyit ért a Karmához, mint hajdú a harangöntéshez.

.

Legközelebb, mikor nem egy jósnőt keresel fel, nevetve tedd és mielőtt belekezdene hablatyolásába nevetve is távozz.

Ekkor majd elmondhatod: jó napom volt, jó_sokat nevettem!

2017. ápr. 8. 21:53
 25/33 anonim ***** válasza:

Tessék Lucifer

Csikorog a karma ,de csak legyint luci fáradt karja .

Csikorog , nyekereg , lucifer vigyázz mert körötted tekereg

Verset kérsz a sorsról tessék itt van kapod , bizonyosan feldobja majd napod

Pokoli uraság , nem könnyű az élet ez hát a tanulság

2017. ápr. 8. 21:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Eddig sajnos vagy nem sajnos nevetve tavoztam mindig a josnotol, de aztan nagyokat neztem mikor szorol szora minden ugy tortent :D
2017. ápr. 8. 22:29
 27/33 anonim ***** válasza:

Amit előre tudsz azt meg is változtathatod. De valamikor pont az kerget bele a megjósolt helyzetbe hogy tudod mi fog történni.

Valamikor pont a változtatás teljesíti be azt amit megjósoltak. Nekem azaz a cégnek volt egy üzletfele - egy cég aminek a tulajdonosa egy nő aki hisz az ilyesmiben. Azt jósolták neki hogy rá fog faragni ha tovább velünk marad üzleti kapcsolatban. Ezért egy másik céggel szerződött. Most úgy néz ki hogy valójában az a másik cég fogja nagyon lehúzni pénzzel és még cserben is fogják hagyni mert azokat tényleg csak a pénz érdekli (ismerem a másik céget és már azt is tudom hogy csak a pénzére hajtanak). A jóslat be fog következni és pont amiatt mert jósoltak neki valamit és megpróbálta azt elkerülni.

Szerintem nagyon valószínű hogy pont ez a jóslat erősített meg téged abban hogy összetartoztok és önbeteljesítő lesz mert végül vissza fogod fogadni attól függetlenül hogy mi mit mondunk.

Ha tenni akarsz ellene akkor is be fog teljesülni. Ha nem teszel ellene és csak sodródsz az árral akkor is be fog teljesülni.

2017. ápr. 9. 01:07
 28/33 anonim ***** válasza:
Nekem meg azt josoltàk meghalok :(
2017. ápr. 9. 01:53
 29/33 anonim ***** válasza:
Amugy én is igy voltam..megkedveltem vkit majd kitette kapcsolatba. Sose tudtam megfejteni miért jàtszik velem.. lehet vmi bosszubol mert mérlegeltem kinek mit àrtok ha a szivre hallgatok..ha bosszu akkor lehet rosszabb még ennél is pl.elvesztem a melom és a csajokat..??pszihiàtriàra juttat?? Sértegetett hogy lekopjak de élőbe meg màs volt.. meg hogy a nevét se ejtsem ki..kiejtette màs zengett a lépcsőhàz..
2017. ápr. 9. 02:00
 30/33 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy léteznek karmikus kapcsolatok, de ez nem azt jelenti ,hogy életed végéig vele kell lenned, ezeknek a kapcsolatoknal pont az a lényege ,hogy csak egy bizonyos ideig tart. Ên is éreztem már így, 4 évig voltunk együtt, ezalatt teljesítettük azt az időt amit együtt kellett lennünk.

A jósok mind csalók. Ez tuti.

A józan eszedre hallgass ,aki egyszer megcsal többször is meg fog, és szenvedni fogsz. Ezt pedig nyugodtan elkerülheted, nem lesz következménye.

2017. ápr. 9. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!