El lehet kerulni egy karmikus kapcsolatot?
Írj róla egy verset. A címe legyen:
Csikorog a karma.
Nézz utánna a Karma lényegének!
A Karma egyéni tanulási/fejlődési folyamat, nem tanulócsoport.
Azok a lelkek, akikkel előző életedben találkoztál, lehet, hogy még/már újra a köztes létben vannak.
.
A jósnő annyit ért a Karmához, mint hajdú a harangöntéshez.
.
Legközelebb, mikor nem egy jósnőt keresel fel, nevetve tedd és mielőtt belekezdene hablatyolásába nevetve is távozz.
Ekkor majd elmondhatod: jó napom volt, jó_sokat nevettem!
Tessék Lucifer
Csikorog a karma ,de csak legyint luci fáradt karja .
Csikorog , nyekereg , lucifer vigyázz mert körötted tekereg
Verset kérsz a sorsról tessék itt van kapod , bizonyosan feldobja majd napod
Pokoli uraság , nem könnyű az élet ez hát a tanulság
Amit előre tudsz azt meg is változtathatod. De valamikor pont az kerget bele a megjósolt helyzetbe hogy tudod mi fog történni.
Valamikor pont a változtatás teljesíti be azt amit megjósoltak. Nekem azaz a cégnek volt egy üzletfele - egy cég aminek a tulajdonosa egy nő aki hisz az ilyesmiben. Azt jósolták neki hogy rá fog faragni ha tovább velünk marad üzleti kapcsolatban. Ezért egy másik céggel szerződött. Most úgy néz ki hogy valójában az a másik cég fogja nagyon lehúzni pénzzel és még cserben is fogják hagyni mert azokat tényleg csak a pénz érdekli (ismerem a másik céget és már azt is tudom hogy csak a pénzére hajtanak). A jóslat be fog következni és pont amiatt mert jósoltak neki valamit és megpróbálta azt elkerülni.
Szerintem nagyon valószínű hogy pont ez a jóslat erősített meg téged abban hogy összetartoztok és önbeteljesítő lesz mert végül vissza fogod fogadni attól függetlenül hogy mi mit mondunk.
Ha tenni akarsz ellene akkor is be fog teljesülni. Ha nem teszel ellene és csak sodródsz az árral akkor is be fog teljesülni.
Lehet, hogy léteznek karmikus kapcsolatok, de ez nem azt jelenti ,hogy életed végéig vele kell lenned, ezeknek a kapcsolatoknal pont az a lényege ,hogy csak egy bizonyos ideig tart. Ên is éreztem már így, 4 évig voltunk együtt, ezalatt teljesítettük azt az időt amit együtt kellett lennünk.
A jósok mind csalók. Ez tuti.
A józan eszedre hallgass ,aki egyszer megcsal többször is meg fog, és szenvedni fogsz. Ezt pedig nyugodtan elkerülheted, nem lesz következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!