Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » El lehet kerulni egy karmikus...

Panka91 kérdése:

El lehet kerulni egy karmikus kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Volt egy parom. Nem sokaig. Egy honapig. Egy honap utan lett neki valaki mas. Engem elhagyott. Amikor megismerkedtem vele, valami furat ereztem. Nem tudtam mi az... Egyszeruen csak mas volt szamomra, mint a tobbi. Nem tudom leirni megfogalmazni mi az a fura erzes, amit O valt ki belollem. Pozitiv ertelemben ertem. Hiaba hagyott el En valahogy megis azt erzem, hogy ennek itt meg nincs vege. Ez csak atmenet. Jartam josnonel, aki azt josolta, hogy vissza ter hozzam stb. Nem biztam ebben, szoval josoltattam egy masik novel is. Benne sem biztam. Vagyis mind kettejukben bizok mert mar bizonyitottak a tehetseguket, de szamomra hihetetlen volt, hogy mint ket holgy ugyan azt josolta... Hat vegul fel hivtam egy ezo jost. Az a holgy nem tudott rolam semmit sem. Nem meseltem magamrol. Azt mondta, hogy hiaba szakitottunk van egy le nem zarult kapcsolatom. Ez egy karmikus kapcsolat. Megnezte a kartyat szamomra es a volt paromera egyutt is. Azt mondta, hogy O az. Vissza fog jonni, hazassag lesz belolle, mert ennek igy kell lennie. Ez a sorsunk, mert ez egy karmikus kapcsolat. Tanulnunk kell egymastol, es egyutt kell fojtatnunk az eletunket. Az szeretnem kerdezni, hogy megha ez karmikus kapcsolat is, el tudom kerulni? Mijd harom holgy ugyan azt mondta, de en nem szeretnem ot vissza fogadni. Tisztan erzem, hogy mas lettem, es O utana johet barki nem lesz olyan. Vissza fogadni akkor sem szeretnem ot. El tudom ezt kerulni valahogyan? Egyaltalan, ha el lehet egy karmikus kapcsolatot kerulni, akkor mi tortenik? Olyan, mint ha a suliban kihagynek egy napot? Vagy ez elkerulhetetlen, es ezek szerint vele kell leelnem ezt az eletemet? Elore is koszonom az ertelmes valaszokat, es remelem ertitek mire gondolok.

2017. ápr. 8. 20:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
En az elso naptol kezdve tisztan erzem, hogy O az.... Amit az eszem nem is ert... De en tisztan erzem, hogy O az. O nem egy allomas. A vegallomas. De nem tudom mi van, ha a vegallomasnal elsetalok a palyaudvarrol :)))
2017. ápr. 8. 21:00
 12/33 anonim ***** válasza:
Te most őt vagy a lehetőséged sajnálod?
2017. ápr. 8. 21:02
 13/33 A kérdező kommentje:
Egyiket sem sajnalom. Csak erzem hogy o a vegallomas de nem tudom mi lesz akkor ha egyszeruen csak elsetalok a vegallomasrol... Persze idovel lesz mas de az nem olyan. Mint mikor valaki nem az igazival eli le az eletet. Tudom agybetegnek tunok...
2017. ápr. 8. 21:04
 14/33 anonim ***** válasza:
Magad adtál választ kérdésedre . Térj vissza ha ez a vágyad . Mert válaszaidból azt dedukálom ki hogy semmit sem óhajtasz jobban s tőlünk csak megerősítésre vársz . Ám ne hagyd hogy játékként kezeljen , ha kedve tartja félre lépjen . Fogd szorosan a gyeplőt , érezz magadban ehhez elég erőt . Erélyes légy , határozott . Mond el mit most itt megírtál s ki tudja szavad talán célba talál . Belátja hibáját és pár év múlva együtt szelitek az esküvői tortát
2017. ápr. 8. 21:07
 15/33 A kérdező kommentje:
De az eszem es buszkesegem mast mond. Ha egy atlagos kapcsolat lenne akkor nem haboznek. De felek hogy az eszem es buszkesegem miatt olyat hagyok ki amit nem fogok tudni potolni. Bizonyos szinten igen. De nem lesz az igazi. Es nem tudom hogy ez hogyan hat ki a jelenlegi eletemre. Az uto hatasoktol tartok mondjuk ugy. Mert a karma ezen reszevel nem foglalkoztam eddig. Legalabb is ennyire melyen nem. Szoval nem vagyok tul jol informalt ezen a teren.
2017. ápr. 8. 21:10
 16/33 anonim ***** válasza:
Próbáld ki velem és meglátjuk, elfelejted-e.
2017. ápr. 8. 21:11
 17/33 A kérdező kommentje:
Lucifer nagyon rossz vagy :))))))))
2017. ápr. 8. 21:13
 18/33 anonim ***** válasza:
Ész és büszkeség a két legnagyobb ellenség . Eme dolgokon bukik sok lehetőség . De korholni sem illik érte hisz ért nem kicsi csalódás . Ezért ekkora benned a vívódás . . Hogy ő az igazi való vagy ámítás ? Nálad jobban nem tudja senki más . Karma ? Fordulj vele szembe készakarva ha úgy érzed ezt kell tenned . Bízz magadban mert a boldogsághoz vezető út ott rejlik benned . Sorsszerűség vagy csak fájdalom ? A választ erre magam sem tudom . Bár tippem lenne a második , sok szavad erről árulkodik .
2017. ápr. 8. 21:21
 19/33 A kérdező kommentje:
Vegulis ugy is minden ahogyan lennie kell. Van amit nem tudunk elkerulni. Szoval makd az idovel minden elvalik. Pont ezert vivodtam mert tisztan erzem hogy.... Csak az eszem... De nem szamit. Mar megtanultam hogy van amit nem kerulhetek el legyen az jo vagy akar rossz. Szoval makd az ido eldonti. Csak erdekelt hogy erdemes e egy karmikus kapcsolatot/szemelyt kizarni az eletunkbol. Mert ezzel nem igazan voltam tosztaban.
2017. ápr. 8. 21:30
 20/33 anonim ***** válasza:
Valóban eképpen kell lenni , kérdésedre csak az idő tud felelni . Vívódásod nem alaptalan hisz nem ő távozott tőled csalódottan . Ész :) Óvva int de légy merész . Bizony kizárhatod de ezzel megoldódik egy csapásra minden gondod ? Mint magad írtad sorsát senki el nem kerüli , van ki szemlesütve míg más emelt fővel tűri
2017. ápr. 8. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!