Van értelme a Karmának?
Figyelt kérdés
Mi értelme lenne annak, hogy a lélek vándoroljon? Olyan ez mint egy képzeletbeli 'rangsor', ha jót teszel feljebb jutsz, ha rosszat, akkor meg visszacsúszol? A kérdéseimből talán kiderült, hogy nem hiszek a Karmában, de érdekelne, hogy aki mégis hisz benne, az miért teszi.
Ja, és még valami: ha valaki meghal, akkor a lelke azonnal egy másik testbe kerül? Vagy, ha nem, akkor addig hova kerül?
Köszi a válaszokat. ^^
2010. máj. 3. 14:58
2/20 anonim válasza:
na ezzel jól beletenyertél, mert annyi féle verzió és változat van,h rágondolni is fárasztó:S
3/20 anonim válasza:
+ senkise tudhatja biztosra, hogy is van ez.
4/20 A kérdező kommentje:
Csak mert sokan írják, hogy nekik a reinkarnáció logikusnak tűnik. És a kérdésem az lenne, hogy miért?
2010. máj. 3. 15:03
5/20 A kérdező kommentje:
Persze, nem lehet biztos, csak miért tűnik logikusabbnak, mint az hogy a mennyországba jut, vagy a "nemlétezésbe".
2010. máj. 3. 15:04
6/20 anonim válasza:
A Karma és a "menyországba jutás" nem zárja ki egymást, állítólag... Én azt sem mondhatom, hogy hiszek benne, meg azt sem, hogy nem. Nálam sokkal okosabb emberek hisznek benne, ki vagyok én, hogy megcáfoljam...
7/20 anonim válasza:
Én hiszek a karmában,valahogy a saját életem és a körülöttem lévő környezet is hűen mutatja a létezését.Ez egy igazság-törvény,ezernyi példát hozhatnék fel rá,de itt csak annyit:amit nem tudok elfogadni másban(elítél valakit,rosszat mond másokról,helytelenül cselekszik stb)és kijelentem,hogy én ilyet sosem tennék:egy idő elteltével bizonyosan találkozom a szituval.És igen,ha megbántok valakit,hamarosan megértem mit érezhetett.
8/20 anonim válasza:
És a karma törvény az a misztikus dolog,ami miatt valószínűleg el kell szenvednünk igazságtalannak vélt dolgokat,mert nem emlékszünk,hogy valamikor,valahol pontosan mi idéztük elő őket.
9/20 anonim válasza:
Állítólag létezik,hogy valaki azonnal testbe kerül,de nem ez az általános,egy bizonyos időt eltöltünk egy köztes helyen,hogy felkészülhessünk a következő életünkre.TUDOM---mindezt nem bizonyították még kézzelfoghatóan.Valaki hisz benne,valaki nem.
10/20 anonim válasza:
Ha valaki meghal nem kerül egyből át egy másik testbe.Egy köztes térben lebeg a menny és a földi lét között ahol tisztulási folyamat megy végbe.Azért hiszek benne mert érzem és tudom h van karma logikusnak is tűnik nem hiszem h csak úgy megszületünk és véletlenül tengünk-lengünk a nagyvilágban.Okkal születünk ide h az életfeladatunkat beteljesítsük folyamatosan tanulunk fejlődünk.Ezért születünk le többször is.Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!