Miért születünk? Mi értelme az életnek?
Figyelt kérdés
Hiszel a reinkarnációban? Ha megszülettünk, utána élünk valameddig aztán meghalunk. De ha nem élünk örökké akkor mi értelme van születni?2010. okt. 10. 19:30
1/28 anonim válasza:
s ez tuti ebbe a témába tartozik? azért születünk, hogy tönkretegyük ezt a bolygót,és rajta minden élőlényt, a környezetet, a levegőt, a födlet, a vizeket. A halál csak megváltás, hogy kikerülhetünk ebből az egyre romló univerzumból, melyet MI tettünk ilyenné. Ennyi...
2/28 anonim válasza:
Sztem ez ilyen ezoteria xD
Rossz helyre raktad :)
és am nem tom :)
3/28 A kérdező kommentje:
Jól van, na bocsi rossz témába raktam. :D
2010. okt. 10. 19:34
4/28 anonim válasza:
Talán a kérdező valamilyen állatként születne újjá. Egyébként meg, ahogy David Attenborough is megmondta: az élet kizárólag önmagáért létezik; tehát felesleges benne értelmet keresni.
5/28 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam de ha meghaltam szívesen újjá születnék valamilyen állat képében.
2010. okt. 10. 19:37
6/28 anonim válasza:
Azért születünk, mert a édesanyád megfogant és megszült. Az életnek te magad adsz értelmet.
7/28 anonim válasza:
Én hiszek a reinkarnációban. Szeretek hinni abban, hogy az életünk meg ez az egész földi élet valami sokkal nagyobb, komplexebb rendszernek a része, amit innen a rendszeren belülről nem tudunk meglátni. Az nem érdekel annyira, hogy ez valóban így is van-e, mert erre szerintem sosem fogjuk megtudni a választ, de szeretek ilyeneken elgondolkodni.
9/28 anonim válasza:
Akármi is van,akármire is jönnénk rá, a fő kérdésre úgy sem tudnánk meg a választ...h: Miért?
Ha úgy vesszük simán ott lehet körülöttünk akár mindenre a válasz,csak nem látjuk,nem fogja fel az agyunk,mert nincs szükségünk arra az információra.
A kis rovar sem fogja fel,hogy mi mik vagyunk,mert neki a létéhez nincs szüksége arra a tudása,h mi létezünk.
Lehet nekünk szükségünk van arra,h megtudjuk mi van még a sok dolgon kívül,mi van a halál után,de ha ezt minde tudnánk, elveszne minden értelme...
Szerintem. Amúgy még sokféle elképzelésem van ezekről a dolgokról,én is szeretek ilyeneken gondolkozni:)
10/28 anonim válasza:
Lehet csak az reinkarnálódik, aki nem jut fel a legfelsőbb szintre a holtak országába, a paradicsomba. Lehet badarságot írtam, de ez is egy lehetséges gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!