Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Halál utáni vágy, nektek is...

Halál utáni vágy, nektek is van ilyen?

Figyelt kérdés
Régebben sokat gondolkoztam, hogy mi lehet odaát. Egy idő után nem foglalkoztam vele mert ugyse tudnám megkapni a választ itt jelenleg. Most viszont újból előjött a halál utáni vágy. Nem érdekel ez a világ, sokan félnek a haláltál én mégis vágyom rá. Itt akarom hagyni ezt a egészet, véget vetni mindennek. Vajon bármikor itt hagyhatom ezt a világot? Kiléphetek büntetlenül? Hiszek a reinkarnációban egyébként, jó lenne tudni mi lehettem ha voltam valami is ezelőtt. Ti vágytok arra, hogy meghalljatok?

2016. szept. 8. 23:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mielőtt meghalsz, próbáld ki milyen! Nem feltétlenül kell ahoz meghalni.
2016. szept. 9. 19:02
 22/23 A kérdező kommentje:
Oh igen, látom félreértetétek, bár én sem fogalmaztam túl jól. Öngyilkos nem akarok lenni, csak látom lehetőségeket, hogyan lehetne véget vetni a dolgoknak.
2016. szept. 9. 20:40
 23/23 anonim válasza:
46%
Dögölj meg. Akkor nem gondolkodsz hülyeségeken.
2016. szept. 19. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!