Halál utáni vágy, nektek is van ilyen?
11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi dolgom lehet, csak egyetlen dolgot szeretnék még megtenni, utána vége...
És mi az, amit szeretnél még megtenni?
2016. szept. 9. 09:45
Te depressziós lelkibeteg vagy? Agyturkász már látott? :o Én nem vágyok rá, félek tőle. Ha a halálra gondolok feláll a szőr a hátamon, tervem szerint addig menekülök a halál bácsi elől, amíg csak tehetem. Mégha a halálos ágyamon lennék gépekre kötve akkor sem adnám fel az életet. Túl gyáva vagyok a halálhoz.
2016. szept. 9. 10:12
14/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az lennék, bár aki nem gondolná magáról pont az szokott lenni... Szerintem csak másképp látjuk a dolgokat, valószínűleg a te meglátásod jó az élethez való ragaszkodáshoz, de bennem ez szinte sose volt meg. Az emberek félnek az ismeretlentől, én ellenkezőleg, nem érdekel ha nincs visszaút. Ez olyan számomra mintha az egyik "álmomat" valósítanád meg. Az utolsó dolog amit szeretnék pedig eljutni egy helyre.
Hova szeretnél eljutni? Kíváncsi vagyok.
2016. szept. 9. 11:01
16/23 A kérdező kommentje:
Japánba egyszer. Azt a 3 hónapot amit kint lehet tölteni felhasználni.
Kérdező töltsd le és olvasd el Dr. Michael Newton :lelkünk útjai I-IV című könyvét! Megtudhatod, hogy mi van odaát. Sőt arra is kapsz választ, hogy mi van akkor, ha valaki öngyilkos lesz. Ajánlom figyelmedbe. Életem legizgalmasabb olvasmánya volt! Azoknak is ajánlom, akik félnek a haláltól.
2016. szept. 9. 11:28
Igen.Egy megoldhatatlannak tünö probléma elől jó volna
a halál karjaiba omlani,hogy lirai legyek.43 éves a feleségem,mellrákos.mindent megteszek érte mindennap.
amit tudok.AKINEK halálvágya van,irjon.Lehet,hogy tudok
segiteni rajta.
2016. szept. 9. 16:58
19/23 A kérdező kommentje:
18-as értem mire gondolsz de nekem nincsenek megoldhatatlan problémáim. Nem menekülök semmi elől. Egyszerűen ez a vágyam.
Az én hitem szerint addig vagyunk a Földön a jelenlegi formánkban, ameddig az erre az életre kirótt karmánkat be nem teljesítjük.
Ezt sürgetni nem lehet.
A halálvágyad - kíváncsiságod (?) - nem normális dolog.
Mentálisan egészséges embernek nincs halálvágya.
Sürgősen keress fel szakembert!
Merő kíváncsiságból pedig ne legyél öngyilkos, mert tudatosan semmit nem fogsz tapasztalni a "túloldalból", ergo a kíváncsiságodat nem fogod tudni kielégíteni.
Következményként addig fogod kapni a pocsékabbnál pocsékabb életeket, míg az öngyilkosságról le nem teszel és tisztességgel teljesíted a penzumodat.
2016. szept. 9. 18:19
Kapcsolódó kérdések: