Ti melyiktől féltek jobban: ha halál után nincs semmi vagy ha van?
Igen. Hát az emberek többségének szerintem fájdalmas halála van/lesz. Szerintem a szenvedés elkerülhetetlen. Csak pár szerencsés van, akit álmában ér vagy tényleg nagyon gyorsan hal meg.
És akkor még ki tudja, hogy mi jár közben a fejükben.
Majdnem közömbös. A szeretteimet nem látom többet, ez a legnagyobb veszteség ami a halállal érhet.
Ha esetleg - fantáziáljunk kicsit - halálom után valamiféle más dimenzióba kerülne a lelkem, és ott megtudhatnék talán valamit az élet és a világ értelméről, az érdekes lenne - ha lenne ilyen. De már senkinek nem mondhatnám el ezeket.
Ahhoz semmi kedvem viszont, hogy megöregszem (jó esetben), megbetegszem, meghalok, és "odaát" még engem vegzáljanak, értékeljenek valakik, angyalok, az ördög vagy Isten, még további feladatokat rójanak rám, húzzanak - vonjanak, ahelyett, hogy pihenhetnék az örökkévalóságig. Ez nem vonz.
Így az sem izgat igazán, ha nem lesz semmi. Miért foglalkoztatna? A születésem előtt sem voltam.
Ezen még soha nem gondolkodtam.De most hogy így bele gondolok attól félek inkább hogy nincs semmi a halál után.
Ha van szerintem az már rossz ugysem lehet,persze ha a menyországba kerülünk.
Nekem ezek olyan tények és dolgok amit az agyam nem bír feldolgozni.Menyország,pokol,angyalok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!