Ti melyiktől féltek jobban: ha halál után nincs semmi vagy ha van?
Nem félek, mert van halál után is élet. Észre se veszik legtöbben, hogy már meghaltak (közben mégis élnek).
Annyit tudok, hogy (aki a mennybe kerül, vagy nem tudom hogy fogalmazzak...tehát a legjobb helyre) mindenki megéli azt az időt ami egy teljes egész emberi élet: kb.: 95-100 év egy emberi élet.
Tehát, aki fiatalabb korába hal meg az is él utána, csak nem veszi észre mert minden ugyanúgy megy tovább.
Állatoknál is ugyanez a helyzet. Pl. egy hörcsög 2-3 évig él és ha meghal pl. 1 évesen attól ő még nem halt meg, él tovább. Csak mint mondják is, "átmegy a másik világra."
Amit viszont még nem tudok az az, hogy utána ha lemegy az emberi teljes életem azután mi lesz, na az már foglalkoztat, de semmi esetre se félek! Mert nem azért élünk, hogy féljünk! Az élet nem arról szól, hogy meg kell halni, nem azért születik meg valaki. Halál az nincs.
31/N
Állatoknál meg a fajtája válogatja, de náluk meg
Ha nincs. Például csak a feketeség van, vagy éppen fehérség, de én nem tudok mozdulni, örökre ott ragadtam egy közben a gondolataimmal, egyedül, örökkön-örökké. Ebbe biztosan beleőrülnék.
Az tetszene, ha fentről nézném a szeretteimet, és találkoznánk a haláluk után.
A fájdalomtól nem félek, de szeretném, ha álmomba érne a halál. Viszont az átmenettől félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!