Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti melyiktől féltek jobban:...

Ti melyiktől féltek jobban: ha halál után nincs semmi vagy ha van?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 15:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem félek, mert van halál után is élet. Észre se veszik legtöbben, hogy már meghaltak (közben mégis élnek).

Annyit tudok, hogy (aki a mennybe kerül, vagy nem tudom hogy fogalmazzak...tehát a legjobb helyre) mindenki megéli azt az időt ami egy teljes egész emberi élet: kb.: 95-100 év egy emberi élet.

Tehát, aki fiatalabb korába hal meg az is él utána, csak nem veszi észre mert minden ugyanúgy megy tovább.

Állatoknál is ugyanez a helyzet. Pl. egy hörcsög 2-3 évig él és ha meghal pl. 1 évesen attól ő még nem halt meg, él tovább. Csak mint mondják is, "átmegy a másik világra."

Amit viszont még nem tudok az az, hogy utána ha lemegy az emberi teljes életem azután mi lesz, na az már foglalkoztat, de semmi esetre se félek! Mert nem azért élünk, hogy féljünk! Az élet nem arról szól, hogy meg kell halni, nem azért születik meg valaki. Halál az nincs.

31/N

Állatoknál meg a fajtája válogatja, de náluk meg

2015. szept. 2. 22:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Az utolsó félbehagyott sorom nem direkt volt, nem tudom hogy került oda.
2015. szept. 2. 22:18
 23/25 anonim válasza:
Érdekes, kérdés de én nem tudok rá választ adni, mert az unalomtól nem félek (szinte soha nem unatkozom) ha meg van biztos érdekes.
2015. szept. 6. 13:33
 24/25 petikef31 válasza:
Ajánlom a szem tükrében cimü filmet ,erröl szól :)top10-es
2015. szept. 7. 20:13
 25/25 anonim válasza:
50%

Ha nincs. Például csak a feketeség van, vagy éppen fehérség, de én nem tudok mozdulni, örökre ott ragadtam egy közben a gondolataimmal, egyedül, örökkön-örökké. Ebbe biztosan beleőrülnék.

Az tetszene, ha fentről nézném a szeretteimet, és találkoznánk a haláluk után.

A fájdalomtól nem félek, de szeretném, ha álmomba érne a halál. Viszont az átmenettől félek.

2015. szept. 20. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!