Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Halál utáni vágy, nektek is...

Halál utáni vágy, nektek is van ilyen?

Figyelt kérdés
Régebben sokat gondolkoztam, hogy mi lehet odaát. Egy idő után nem foglalkoztam vele mert ugyse tudnám megkapni a választ itt jelenleg. Most viszont újból előjött a halál utáni vágy. Nem érdekel ez a világ, sokan félnek a haláltál én mégis vágyom rá. Itt akarom hagyni ezt a egészet, véget vetni mindennek. Vajon bármikor itt hagyhatom ezt a világot? Kiléphetek büntetlenül? Hiszek a reinkarnációban egyébként, jó lenne tudni mi lehettem ha voltam valami is ezelőtt. Ti vágytok arra, hogy meghalljatok?

2016. szept. 8. 23:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha hiszel a reinkarnációban akkor még véletlenül sem gondolsz az öngyilkosságra. Ha megtennéd akkor a következő életedben még rosszabbul élnél, ez lenne a büntetésed.

Egyébként én veled ellentétben szeretem az életem.

2016. szept. 8. 23:50
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
ja, főleg vizsgaidőszak előtt... :D
2016. szept. 8. 23:53
 3/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Gyermekkorom óta nehéz elfogadnom, hogy nem élek még párezer évet sem. Szeretek élni, még ha nehéz is az életem (de legalább magam miatt, így könnyebb) s annyi minden érdekel... Majd megtudod, mi van a halál után, minek ezt siettetni? Nem értem.

Lehet hinni olyan reinkarnációban, ahol nem kapunk büntetést az öngyilkosságért, szerintem én is azt teszem, vagy nem érdekel, mert ha az életem eléri azt, hogy nem tartom megfelelőnek élni, akkor én is abbahagyom, akárki akármit is mond vagy gondol. De nagyon bízom benne, hogy erre nem kerül sor. Ha egy mód van egy valamennyire is jó életre, nem adom fel, akkor sem, ha lokális minimumban ülök már rég. Az optimizmusom és reményem születési hiba, megváltoztathatatlan.

Ha meg is halsz, újra meg kell születned, baj, ha nem érdekel ez a világ... Felfoghatod úgy is, hogy nem a világ fontos, hanem te, aki ebben a világban tudod magadat fejleszteni s megélni dolgokat... Akárhogy is, itt kell lenned, nem tudsz kilépni és annyi, ha a reinkarnáció létezik...

2016. szept. 8. 23:55
 4/23 anonim ***** válasza:
32%
Nincs időm ilyen hülyeségeken gondolkozni. A mának élek. :D
2016. szept. 9. 00:07
 5/23 A kérdező kommentje:
Akkor is hülyeségnek fogod tartani ha a jelened lesz?
2016. szept. 9. 00:14
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem zavar ha még ujjá is kell születnem. Engem az érdekel a legjobban, hogy mi van odaát... Öngyilkosságon régebben gondolkoztam de az éppen a "jelenem" miatt volt. Ha a jelenben élnék könnyen visszatérnénk a gondolatok. A múltban sem élhetek már, igy csak a jövő maradt aminek a végét várom.
2016. szept. 9. 00:17
 7/23 anonim ***** válasza:
35%
Hetek óra várok rá, de nincs rá időm.
2016. szept. 9. 00:35
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
Vágy nincs, de aggodalom igen.
2016. szept. 9. 00:56
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Láttátok a szem tükrében-t?

Ajánlom, legjobb film a témában szerintem.

2016. szept. 9. 00:57
 10/23 anonim ***** válasza:
Jó neked, sokan inkább félnek a haláltól. Szerintem várj még vele, állítólag annyira nem jó. Itt nincs már más dolgod?
2016. szept. 9. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!