Az élet része a halál. Mennyire vagy képes szembenézni azzal, hogy egyszer te is meg fogsz halni?
2014. jan. 4. 09:19
1/64 II.Dartheon válasza:
Teljesen szembe tudok nézni vele, aminek kezdete van, vége is.. és amúgy sem izgat a dolog, mert úgyis mikor meghalsz, lesz következő életed a mostani életed alapján (karma-törvény), és így abszolút nem izgat a dolog.. :)
Nézd, ha már meghaltál, akkor nem kötnek a test, dolgai, csak a lélek van, korlátok nélkül.
2/64 anonim válasza:
Nincsen lélekvándorlás, meg ilyen marhaságok. Ezzel csak az elmúlástól betegesen félők nyugtatják magukat.
3/64 anonim válasza:
Kérdező, miután meghalunk -de sokszor előtte is, elég hozzá az agy visszafordíthatatlan károsodása- a világon semmit nem fogunk többé tudni, érezni. Ergo nincsen értelme félni, hiszen a semmi nem foglal magában semmit, amitől félni lehetne, vagy kellene.
6/64 A kérdező kommentje:
Vallásos megkérdezte már a tisztelendő atyától, amikor azt mondja temetésen, hogy feltámadunk, hogy ki fog feltámadni? az akit most temet? pl. Kovács Károly? Ha feltámad ennyi idős lesz? Hol lesz az a sok ember, ha minden keresztény Jehova tanú és akik a feltámadásban hisznek? Hol fognak elférni? Gondoljátok végig micsoda zűrzavar lenne. Vagy egyáltalán elgondolkodol azon amit a pap prédikál? Vagy ő is hisz a reinkarnációban?
2014. jan. 4. 11:23
7/64 Laylah válasza:
2: Ebben tévedsz, bár úgysem fogod elhinni, amíg magad nem tapasztalod valamilyen úton-módon. Rengetegen (köztük én is) emlékeznek jelenetekre, helyekre, személyekre előző életeikből.
Kérdező: egyáltalán nem zavar. Álmomban már meghaltam, szóval nagyjából tudom, milyen. :) Csak ha lehetne, annyit kérnék, hogy most a Szerelmem előtt és természetes halállal haljak végre.
8/64 anonim válasza:
# 7 Nem, te tévedsz. Még szomorúbb, hogy hiszel a lélekben, meg az efféle sarlatánságokban.
9/64 Laylah válasza:
8: A hit és a tapasztalat teljesen más. Én tapasztaltam, nem hiszem. Olyanokat is tapasztaltam, amikben soha nem is "hittem" egy percig sem. :D
10/64 anonim válasza:
# 9 Peeersze, és mivel ezeket a hihetetlen dolgokat természetesen esélyed sincs reprodukálni, és mondjuk megmutatni nekem, így hát kénytelen vagyok elhinni. Milyen jó, hogy nem így működik a világ, különben már rég visszamásztunk volna néhány hülye miatt az ókorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!