Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az élet része a halál. Mennyir...

Az élet része a halál. Mennyire vagy képes szembenézni azzal, hogy egyszer te is meg fogsz halni?

Figyelt kérdés

Érdemes ezt a videót meghallgatni

http://www.youtube.com/watch?v=gXWwDSLIcus

2014. jan. 4. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: a halál pontosan ugyanaz az ember számára, mint mondjuk a béka számára, vagy mondhatnék bármilyen más biológiai entitást. A halállal a tudatos énünk megszűnik, nincsen tovább, sőt, előbb-utóbb a fizikai maradványaink is visszatérnek a legalapvetőbb kémiai elemek szintjére. Gyakorlatilag elbomlunk. Ez pontosan így működik, és még egyszer mondom, nincs miért félni ettől a jelenségtől.
2014. jan. 4. 12:55
 12/64 Laylah ***** válasza:
10: egy démont mondjuk meg tudnék neked mutatni egy ismerősöm segítségével, de ahhoz a személyes jelenléted is kéne.
2014. jan. 4. 13:07
 13/64 II.Dartheon ***** válasza:

A válaszíró 34%-ban hasznos válaszokat ad.

TE 34%-os! Nem tudom mit vagy annyira oda a saját fa**ságaid miatt, mit kell leszólni a másikat?

Húzzál el de nagyon gyorsan... ki vagy te?

Én leszóltalak, hogy te abban hiszel? NEM!

Én is mondhatnék rád mindent, hogy egy marha vagy, meg egy ostoba, mégsem teszem, bennem van annyi tisztelet hogy elfogadjam hogy másnak más lehet a véleménye nem úgy mint NEKED! MEg is érdemelnéd... ha mindegy...

és ki fél betegesen? Te biztosan.

és tudd meg, igenis sokkal több dolog létezik, mint te azt gondolnád, de fölösleges olyan emberekhez szólnom, akik vakok/süketek kívánnak maradni.

Adios!

2014. jan. 4. 13:42
 14/64 Laylah ***** válasza:
13: Felesleges ennyire kikelned magadból. :) Nem éri meg.
2014. jan. 4. 13:58
 15/64 anonim ***** válasza:
22%
# 13 Csak nem fáj az igazság? Szerintem fuss neki még egyszer annak, amit leírtam, kétlem, hogy mindent megértettél az ostoba agyaddal.
2014. jan. 4. 14:44
 16/64 Laylah ***** válasza:
15: Nőj fel.
2014. jan. 4. 14:47
 17/64 anonim ***** válasza:
0%

# 16 Igen, ha már a vita nem megy, mert elfogyott a logika, akkor megy a "nőj fel" XD

Elég röhejes.

2014. jan. 4. 14:53
 18/64 Laylah ***** válasza:
Pusztán logikával nem lehet mindent megoldani. Nem érvek híján írtam, hogy nőj fel, hanem a viselkedésed miatt, mert amit itt művelsz, ilyet az óvodában csinálnak. Pocskondiázni lehet, de nem érdemes, főleg, mivel te nem hoztál semmilyen bizonyítékot az állításom helytelenségére. Én saját tapasztalatokat írtam le, ha kételkedsz a szavaimban, az már téged minősít, én nem szoktam hazudni.
2014. jan. 4. 15:00
 19/64 anonim ***** válasza:
16%
"én nem szoktam hazudni." Ilyen kib.aszott meggyőző érvet még nem is hallottam.
2014. jan. 4. 15:06
 20/64 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én ezen a ponton nagyon ráuntam a dologra. Mindenki döntse el maga, miben hisz. Én leírtam ésszerűen az egészet. Ha ez nem tetszik, hajrá, illúzionáljunk. A téveszméknek is van létjogosultságuk, tudom én ezt.
2014. jan. 4. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!