Az élet része a halál. Mennyire vagy képes szembenézni azzal, hogy egyszer te is meg fogsz halni?
Kérdező, úgy tűnik nekem, hogy érdekel téged a keresztény hozzáállás, ezért válaszolok:
Nem szükséges tisztelendő atyákat kérdezni arról, ami egyértelműen le van írva a Bibliában. Egyszer élünk, de van, aki kétszer fog meghalni ;) Mindenki fel fog támadni és számot adni Isten előtt arról, hogy hogyan töltötte azt az egyetlen életét, amit kapott. Amiatt, meg, hogy hol fog elférni az a sok ember, nem szükséges aggódnunk. Gondolod, hogy az, aki a földet teremtette, ne tudna helyet adni mindenkinek? De megnyugtatásul Jézus maga is szólt erről:
„Ne nyugtalankodjatok: higgyetek Istenben, és higgyetek bennem! Atyám házában sokak számára van lakóhely. Ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Most elmegyek, hogy helyet készítsek a számotokra. Miután elkészítettem, visszajövök értetek, és magammal viszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is." János 14:1-3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!