Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az élet része a halál. Mennyir...

Az élet része a halál. Mennyire vagy képes szembenézni azzal, hogy egyszer te is meg fogsz halni?

Figyelt kérdés

Érdemes ezt a videót meghallgatni

http://www.youtube.com/watch?v=gXWwDSLIcus

2014. jan. 4. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 Laylah ***** válasza:
Möbiusz-szalag: igazából a mondanivalód nem túlzottan érdekel, csak válaszoltam. :p Te azért nem hiszed, mert nem tudod tapasztalni, én meg azért hiszem, mert tapasztaltam. Minden ember más és más, mindig lesznek véleménykülönbségek. Már régen feladtam, hogy bárkit is meg akarjak győzni, inkább elmondom, amit tudok, mással meg nem foglalkozom.
2014. jan. 9. 16:27
 42/64 anonim ***** válasza:

Az meg se forduljon benned hogy tévesen szűröd le a tapasztalataid okát.

(mit is tapasztaltál hogy erre jutottál?)

2014. jan. 9. 16:57
 43/64 Laylah ***** válasza:
Kicsi korom óta természetesnek veszem az egészet a neveltetésem ellenére. A tapasztalataimat pedig nem lehet néhány sorban leírni.
2014. jan. 9. 16:59
 44/64 A kérdező kommentje:
Möbiusz szalag ! Ha nem születünk le testbe nem tudunk fejlődni. De nem akar senki meggyőzni senkit . Ha nincs olyan szellemi fejlődés szinten, nem is érdemes fejébe önteni ezeket a dolgokat. Erre meg kell érni. Mint ahogy egy kisiskolás diákkal nem fogok a hatvány és logaritmusról beszélni, neked se hiszen lelkileg csak kisiskolás lehetsz. Egyszerű nem kell ilyen kérdésekbe belépni hozzá szólni.
2014. jan. 9. 17:50
 45/64 anonim ***** válasza:

És ez a szellemi fejlettség miben mérhető,miben mutatkozik meg?

Mert egy iskola elvégzése után új tudással gyarapodsz.Ok.Neked milyen új tudásod is van?

2014. jan. 9. 18:54
 46/64 A kérdező kommentje:
Testi fizikai dolgokon túl vannak dolgok amiket amíg nem tudod elfogadni , addig csak amit iskolában megtanultál azt érted. Minden ember leszületik valami céllal valamit meg kell élnie. Nincsenek véletlenek. De ezt addig nem érted, amíg csak a fizikai szükségleteiddel vagy elfoglalva. Dr. Daubner Béla előadásait ajánlom a jou Tube oldalon. Nézd meg milyen szellemi szinten találod a környezetedet. Van aki a saját életét nem tudja irányítani, mint egy kisiskolás, van aki már a probléma megoldó képességét kifejlesztette, van aki már céllal születik le . Erre mondják, hogy ős tehetség. Vannak már ettől is magasabb szinten.//Lelki szinten/ ITT nem iskolázottságról írtam, mert van amikor egy parasztnéni bölcsebb, mint egy diplomás ember.
2014. jan. 9. 19:44
 47/64 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Én nehezen tudok szembenézni vele.
2014. jan. 9. 19:45
 48/64 A kérdező kommentje:
Amikor az ember valahol jár, külföldön vagy itthon ahol sose volt még mégis ismerős. dezsavű érzés. Ezeket előző életünkből hozzuk
2014. jan. 9. 19:47
 49/64 A kérdező kommentje:
Tudásom legfeljebb az hogy nyitott vagyok ilyen dolgokra. Valódi énemet megismerni és szembe nézni vele. Vannak akik egész életükben nem képesek önmagukat megismerni, hogy milyen ember is. álarcot hord, állandóan megfelelni akar mindenhol. Takargatják magukat, nehogy kiderüljön mi lakik belül
2014. jan. 9. 19:50
 50/64 A kérdező kommentje:
8/49 Mit gondolsz az orvos miért mondja amikor valaki meghalt, hogy elveszítettük ? Elment? Mindegy, hogy te miben hiszel, ez legyen a te problémád, de van aki bizony érti érzi, hogy nem csak ez az egy kezeslábasban születtünk le. Igaz ha meghalt Tóth Olivér, olyan még egy nem születik le kinézetre, de a lélek leszületik újra. Amit most elkövetsz, azért a következő életedben kapod a karmát. itt érvényesül a szemet szemért fogat fogért.
2014. jan. 10. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!