Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az élet része a halál. Mennyir...

Az élet része a halál. Mennyire vagy képes szembenézni azzal, hogy egyszer te is meg fogsz halni?

Figyelt kérdés

Érdemes ezt a videót meghallgatni

http://www.youtube.com/watch?v=gXWwDSLIcus

2014. jan. 4. 09:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
Semmibe nem kerül nyitottnak lenni. Ha valaki azt hiszi, van arra utaló tapasztalata, hogy több ez az egész annál, amiben a tudomány jelenlegi állása szerint meg tudunk egyezni róla, akkor egyrészt joga van saját magát mesébe lovalni tetszőleges mélységig, amíg senkinek sem árt vele, másrészt megeshet, hogy tényleg betekintést nyert "valamibe", amitől én pl. összefosnám magam helyben. Sose tudhatjuk igazán.
2014. jan. 4. 15:15
 22/64 A kérdező kommentje:
Azt mivel magyarázzátok, hogy különböző szellemi, értelmi szinten születnek le emberek? Nem azért mert a lélek olyan szellemi szinten van? Mert egy kisgyerek csecsemő már korán megmutatkozik értelmi szintje. Nem csak gének okozzák, hanem az hogy hányszor született már le Nem? Láttam már olyan magasan kvalifikált szülőknél is közepes értelmi színten lévő gyereket. Én szívesen foglalkozom ilyen elméletekkel
2014. jan. 4. 16:00
 23/64 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy itt sokan azt hiszik azért tettem fel ezt a kérdést, mert félek a haláltól. Nem . Azért mert foglalkoztat az, hogy a keresztények és azok akik a feltámadásról beszélnek hogyan értelmezik. Én hiszek a reinkarnációban. Nem csak egyszer élünk. Van a szerzett tudás és van az eleve intelligensnek okosnak született . Aki intelligensnek született, jó probléma megoldó, rugalmas és nem kapaszkodik egyetlen hitrendszerhez sem
2014. jan. 4. 16:04
 24/64 Laylah ***** válasza:
Kérdező, igazad van. A keresztény vallás meg nem szó szerint veendő, szinte az egész metaforákból épül fel.
2014. jan. 4. 16:11
 25/64 A kérdező kommentje:
24/24 a metafórákról elfelejtik a híveket informálni :-(
2014. jan. 4. 17:26
 26/64 Laylah ***** válasza:
Na igen. Ezért történt, történik az, ami. Pl. a sötét középkor kivégzései meg a keresztes hadjáratok.
2014. jan. 4. 17:35
 27/64 A kérdező kommentje:
Biblia is szimbólumokkal van tele, a bigottakat nem lehet meggyőzni még arról sem, hogy Jónás nem lehetett a cethal gyomrában :-)Szó szerint veszik minden mondatát. Ezért tudnak ennyi szektát vallási irányzatot műköstetni
2014. jan. 4. 18:44
 28/64 Laylah ***** válasza:
A legjobb az, ha saját magad alakítod ki a hitvilágodat, vallásodat. Nem kell mindent vakon követni.
2014. jan. 4. 19:04
 29/64 anonim válasza:
Ez is az élet része, szembe kell szállni vele.
2014. jan. 4. 21:53
 30/64 anonim ***** válasza:

Nekem hihetetlen, az, hogy meghalok és hogy (állítólag) nem leszek utána.

Örökkévalóságnak érzem / érzékelem magam. (kb.)

...

Az itteniek világa kb. egy furcsa, lezárt (lezáródó !) világ.

Itt vagyok (köztük), (nézem őket), de furcsa itt lennem.

...

2014. jan. 5. 02:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!