Ti találkoztatok már az ikerlángotokkal? Hogyan ismertétek fel, hogy ő az?
Milyen jelei voltak?Mit éreztetek közben?Tényleg meg lehet érezni egyből,első benyomás alapján,hogy ki az ikerlángunk?Bocsi a sok kérdésért,de ezek egybefüggnek.
Kérem csak olyanok válaszoljanak,akik hisznek az "ikerláng mítoszban",és már átélték.Kíváncsi vagyok a történeteitekre.
Igen s nem.
Egyszer szerelmem lelkével beszéltem, mikor halálközeli élményen mentem át, de nem igazán beszélgetés volt, csak idő közönként mondta, semmi sem számít, minden rendben lesz, végtelenül szerelmlek( szeretlek, de szerelmet érzett). Szóval nem igazán beszélt, hanem érzett felém.
Dee, ez nem igazán ő volt, pontosabban ez volt ő igazán, de korlátozott elménkben ugyanígy beszéltünk 2 hete hétfőn, mikor véletlenül mindketten meditáltunk s egymásra gondoltunk.
Éreztem ahogy rám figyel és úgy szeret s csak 2 dolgot hallottam tőle 1X, 1X, amik "Szeretlek" és "hallasz?" voltak. Tudom, milyen személyiségének magja, éreztem már őt, de nem találkoztunk még fizikálisan, e életünkben.
Isteni önvalónkat elért 20f és ??L
7 éve találkoztam vele. Mosolygott. De már messziről. Engem zavart, mert nem szoktak mosolyogni...de ha belegondolok nem is mosoly volt, hanem ÉN.
Elfelejtettem a bennem élő gyerkőcöt, aki mosolyojog mindenkire.
Én ismerem az ikerlángom.
Tudom hol mikor mit tesz. Ne kérdezd honnan tudom.
Vele amikor találkozunk jól érezzük magunkat, nem vagyunk fáradtaak, elmúlik minden rossz.
Sose érintett meg nöként, de mint régi szerető érintése érzem őt.
És ehez hasonlók.
Ebben az életben nem leszünk pár, most nem ez a feladatunk egymásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!