Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti találkoztatok már az...

Ti találkoztatok már az ikerlángotokkal? Hogyan ismertétek fel, hogy ő az?

Figyelt kérdés

Milyen jelei voltak?Mit éreztetek közben?Tényleg meg lehet érezni egyből,első benyomás alapján,hogy ki az ikerlángunk?Bocsi a sok kérdésért,de ezek egybefüggnek.

Kérem csak olyanok válaszoljanak,akik hisznek az "ikerláng mítoszban",és már átélték.Kíváncsi vagyok a történeteitekre.

2015. szept. 13. 15:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Utolsó,szánalmas vagy.Sajnálom anyádat,hogy megellett...
2016. febr. 12. 17:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul ez a szerelem?!😲

A "másik nemű te " a kisegít,szeret,megért az a szerelmed,nem?😊😊

2016. máj. 10. 16:25
 13/28 anonim ***** válasza:
57%

Rossz napod volt? Vagy csak ilyen......vagy?

Nem is értem...azé' a kérdésed nem olyan horderejű, hogy így reagálj, amit nem is minősítenék. Pffff

2016. máj. 10. 22:08
 14/28 anonim ***** válasza:
42%

Előző, ne lepődj meg, nyiván valóan megírta a kérdésben hogy nem szeretne ilyesmiket kapni.

Ha te úgy érzed jogod van egy olyan kérdéshez olyan választ írni amit normális hangnemben kértek, hogy NE CSINÁLD, akkor 100 százalékig minden joguk megvan rá hogy verbálisan pofán vágjanak akárkit.

(ez az egész ezotéria kategóriára vonatkozik)

Oh amúgy mi a francot beszélsz te horderőről sikosítóról szóló kérdésnél rosszabb dolgokat látni mint a kérdező válasza!Mintha akármi köze lenne egymáshoz a "horderőnek" és a reakciónak PFFFFFF

2016. aug. 20. 05:05
 15/28 anonim ***** válasza:
78%

Jelei olyasmik voltak, hogy soha senkivel nem tudtam ugy beszélgetni mint vele, és hasonló sorsúak is voltunk, szinte ugyanazt éreztük és mindig értettük átéreztük a másikkal történteket, még a non verbális kommunikációból is viccet tudtunk csinálni, és az utolsókkal is segítettük egymást és soha nem fájt adni, olyan egyek voltunk.egy egész.

Megpróbáltuk ugyan együtt, csak épp nem tudtam szerelembe esni(kémia 0), így feladtam, szakítottam.

Azóta sem tudom helyesen tettem e, de több mint valószínű.

2016. aug. 20. 23:41
 16/28 anonim ***** válasza:
*nem megérezni lehetett első kommunikációból, hanem minden ujabb alkalom csak megerősítette, hogy rém egyformák vagyunk.
2016. aug. 20. 23:46
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
Hogy egy hatalmas szívás nélküle minden. Vele meg a világ is sokkal szebb, vernéd a fejed a falba hogy nem tudod elfelejteni.
2017. febr. 16. 19:38
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
És úgy,h valaki megmondja ő az.Egyébként csak képzelődik mndenki.Boldog vagyok,van pasim,oh egy kicsit küzdöttem is érte vagy egymásért,egyszer kétszer ott is hagyott,tuti az ikerlángom.A balfékeknek meg nincs ilyesmijük.Eh....
2017. febr. 17. 09:16
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Oh és azt kihagytam hogy hasonlítunk is gondolkodásra,az életünk is azonosan halad.TUTI AZ!Mi más lehetne,csak ikerlang lehet,sima karma vagy egy nagy semmi az nem,csak ikerláng!Ohhh
2017. febr. 17. 09:18
 20/28 anonim ***** válasza:
25%

Nem találkoztam.

Nekem könnyű lesz felismernem, de enyém egy iszonyatosan egyéni eset.

Igen meglehet, de valódi érzéshez, sok gyakorlat kell előtte de akárhogyan is létezel, valódi létformátok miatt, máshoz nem hasonlítható erő lesz közttek.

Egy személyiségi szinten vagytok. Ha elképzeled lelketek, mint tulajdonság nélküli tudat, szinte pontisan egy szinten tartotok. Jelenlegi fejlődési sebességemmel, ikerlángom kb 11-14 nappal van hátrébb tőlem.

Vigyázz! Ez nem keverhető akármilyen földi tényezővel. Ez szenélyiségi szint. Legjobban élet megélésetekből látjátok, csak ugye át kell látni minden befolyásoló tényezőn, mint helyzetetek, genetikátok, hiroszkópotok...

2017. febr. 18. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!