Ti találkoztatok már az ikerlángotokkal? Hogyan ismertétek fel, hogy ő az?
Milyen jelei voltak?Mit éreztetek közben?Tényleg meg lehet érezni egyből,első benyomás alapján,hogy ki az ikerlángunk?Bocsi a sok kérdésért,de ezek egybefüggnek.
Kérem csak olyanok válaszoljanak,akik hisznek az "ikerláng mítoszban",és már átélték.Kíváncsi vagyok a történeteitekre.
Nem talaltam semmit az ikerlanggal kapcsolatosan.
Elmondanad, hogy mi ez? Kaphatnek esetleg linket? 😄😋
Ez engem is érdekelne.
Én nemrégiben felismertem egy embert, aki előző életemben is ott volt, és mivel eddig ő az egyetlen, szerintem valami közelebbi kapcsolatban lehettünk. Ez az érzés már a legelső alkalommal előjött, amikor találkoztam vele, és furcsa, de olyan ismerős az ölelése... nem tudom, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy közeli lélektárs, mert pontosan én sem tudom, hogy milyen érzésnek kellene lennie.
Én igen 2x.
Első alkalommal belépett az ambulancia ajtaján és mintha valami nagy fehér fényesség vette volna körül az arcát és mosolygott, most is emlékszem a fényére pedig 15 éve volt...
Aztán pár év múlva ismét találkoztam valakivel, aki azóta is segít engem. Nem közvetlenül, hanem a puszta lényével és a tudásával, de azt sem közvetlenül, hanem az által, hogy ő azt a tudást birtokolja, ami miatt hozzá fordultam és az rám vetül.
a mítosz szerint ez maga a földi menyország.
Valójában akiket ismerek és tapasztalták, azok arról számoltak be hogy irgalmatlan szívás hegyek és egy bödön méz. De a méz nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!