Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti találkoztatok már az...

Ti találkoztatok már az ikerlángotokkal? Hogyan ismertétek fel, hogy ő az?

Figyelt kérdés

Milyen jelei voltak?Mit éreztetek közben?Tényleg meg lehet érezni egyből,első benyomás alapján,hogy ki az ikerlángunk?Bocsi a sok kérdésért,de ezek egybefüggnek.

Kérem csak olyanok válaszoljanak,akik hisznek az "ikerláng mítoszban",és már átélték.Kíváncsi vagyok a történeteitekre.

2015. szept. 13. 15:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
45%
Egy mosolyból születtünk.
2015. szept. 13. 16:12
 2/28 anonim ***** válasza:
37%

Nem talaltam semmit az ikerlanggal kapcsolatosan.

Elmondanad, hogy mi ez? Kaphatnek esetleg linket? 😄😋

2015. szept. 13. 17:09
 3/28 A kérdező kommentje:
2015. szept. 13. 17:25
 4/28 anonim ***** válasza:
78%
Könnyen megismered: Olyan mint ha a tükörképed lenne, csak ellenkező nemű. Nem arcra, hanem ahogy megéli a világot, a reakciói, a gondolkodás módja, ahogy megéli a dologkat..
2015. szept. 13. 17:33
 5/28 B.arika válasza:
82%
Ha melletted/veled van, akkor egész vagy, teljes. Ha nem, akkor keresel valamit mindig. Ha elvesztetted, akkor fél életed van, fél éned. Kitéptek egy darabot belőled.
2015. szept. 23. 06:49
 6/28 Fish1 ***** válasza:
78%

Ez engem is érdekelne.

Én nemrégiben felismertem egy embert, aki előző életemben is ott volt, és mivel eddig ő az egyetlen, szerintem valami közelebbi kapcsolatban lehettünk. Ez az érzés már a legelső alkalommal előjött, amikor találkoztam vele, és furcsa, de olyan ismerős az ölelése... nem tudom, hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy közeli lélektárs, mert pontosan én sem tudom, hogy milyen érzésnek kellene lennie.

2015. nov. 10. 17:34
 7/28 anonim ***** válasza:
68%

Én igen 2x.

Első alkalommal belépett az ambulancia ajtaján és mintha valami nagy fehér fényesség vette volna körül az arcát és mosolygott, most is emlékszem a fényére pedig 15 éve volt...

Aztán pár év múlva ismét találkoztam valakivel, aki azóta is segít engem. Nem közvetlenül, hanem a puszta lényével és a tudásával, de azt sem közvetlenül, hanem az által, hogy ő azt a tudást birtokolja, ami miatt hozzá fordultam és az rám vetül.

2015. nov. 18. 20:22
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Én nem hiszem,hogy kizárólag egy ikerláng van.(2-vel biztosan találkoztam már,ha érdekel privátban mesélhetek:)
2015. dec. 6. 21:57
 9/28 anonim ***** válasza:
78%

a mítosz szerint ez maga a földi menyország.

Valójában akiket ismerek és tapasztalták, azok arról számoltak be hogy irgalmatlan szívás hegyek és egy bödön méz. De a méz nem biztos.

2016. jan. 5. 09:28
 10/28 anonim ***** válasza:
14%
Tűzhely. Mindennap találkozom vele, a konyhában.
2016. febr. 12. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!