Találkoztatok már angyalokkal?
Figyelt kérdés
Segitők, angyali lények.2015. jan. 7. 23:35
2/13 anonim válasza:
Találkoztam bizony. Védőangyalokkal. Sokszor. JAS-39-esnek hívják őket. Főleg az Alföldön gyakoriak :)
3/13 anonim válasza:
Persze, hogy találkoztam, de én a nőket tartom angyaloknak.
4/13 Spilerke válasza:
Nem találkoztam eggyel sem, nem is hiszek bennük. De ha a segítők lények angyalok, akkor én is az vagyok, mert már több embernek segítettem a válaszaimmal :"D
5/13 Legoman válasza:
Igen, találkoztam már velük. De igazából mindig találkozik az ember velük, a tudtuk nélkül. Csak, aki nem érdemli meg, hogy észrevegyék őket, az nem is fog meglátni egyet sem, max érezni, de azt se engedik mindig. :)
6/13 anonim válasza:
Mindig veled vannak.Amikor elcsitul a külvilág hívd meg
az õrangyalodat.Béke,ès nyugodtság lesz az érzésed.
Kivánhatsz is tõle valamit,de azt senkinek se áruld el!
Az 1# válaszoló nagyon rossz néven fut.
Sírás lesz a vége,mert megidézett vmit,amit nem kellett
volna
7/13 anonim válasza:
Az angyalok mind isten királyságát, a mennyek kapuját védelmezik. Nem hinném hogy olyan fontos ember született e már Jézus Krisztuson kívűl, aki megérdemelné, hogy az angyalok személyesen vigyázzanak rá.
8/13 anonim válasza:
persze, a barátnőm is egy angyal!
viccen kívül, de igen mindenhol jelen vannak. Bár érzékelni őket nem könnyű.
Mondjuk kérd meg hogy mutassa meg magát, tegye magát érzékelhetővé. Aztán gyakorolj az őranygaloddal.
9/13 anonim válasza:
Szerencse unokája! Te tényleg az vagy! Jól érzékelsz!
Ezen az oldalon vagyunk még páran olyanok mint Te!
Megsúgom neked,hogy több ezer ember .
10/13 anonim válasza:
Igen, a templomban. Faragott szobor formájában...
Sőt most nézem maradt az asztalomon egy karácsonyfadísz. Rézből van, nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!